Input til fremtidens Assens

I én af de mange boder ved havnen står fire medarbejdere fra Assens Kommune fra kl. 13 til kl. 18. De vil de gerne i snak med de besøgende og tale om Assens by. Pressebillede

Input til fremtidens Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvordan synes borgere og turister Assens skal være i fremtiden? Det undersøges lige nu.

Assens: Hvor kommer man bedst i kontakt med både kommunens borgere og danske og udenlandske turister til en snak om Assens?

Bedste bud er, når det er højsommer til et arrangement, der altid trækker tusindvis af besøgende til. Derfor har dialogsøgende medarbejdere fra Assens Kommune en bod, som de håber, at mange kigger forbi, når det går løs med "Assens for fulde Sejl" tirsdag 24. juli.

På hovedgaden og ved havnen i Assens er der hyggelig 1800-tals stemning og krammarked med boder på dagen, hvor den årlige turistmagnet "Assens for fulde Sejl" afvikles.

I én af boderne ved havnen står fire medarbejdere fra Assens Kommune fra kl. 13 til kl. 18. De vil de gerne i snak med de besøgende og tale om Assens by og høre, hvad Assens er kendt for, og hvordan fremtidens Assens skal være. Derudover går medarbejderne også rundt i området og laver opsøgende interviews.

- "Assens for fulde Sejl" er et meget populært arrangement, og mange har gjort det til en tradition at bruge dagen i Assens den dag. Det er perfekt for os, der gerne vil i dialog med både turister fra ind- og udland og ikke mindst de lokale, der bor her, fortæller projektlederne Anders Dam og Tamara Winkel Henriksen.

Dialogen skal handle om projektet "Fremtidens Assens", som kommunen netop nu er i gang med. Projektet skal munde ud i en helheds- og udviklingsplan for Assens by.

Målet er at fastholde og tiltrække borgere, turister, erhvervsdrivende og investorer ved at udvikle byen.

Inddragelse af borgere og nøgleinteressenter inden for bl.a. turisme, handels- og erhvervsliv, foreninger og kultur er centralt i projektet, og derfor følger både et interessentforum med borgere og nøgleaktører fra byen og en politisk styregruppe projektet tæt.

I boden kan besøgende også møde to konsulenter fra rådgivningsfirmaet BARK, som er specialister i strategisk udvikling af steder, stedsspecifik branding og aktivering af kulturmiljøers potentialer. /EXP

Input til fremtidens Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce