Ingeniørgigant køber lokal virksomhed

PJD A/S fusiones ind i Eltronic A/S, men beholder kontoret i Grønnemose. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Ingeniørgigant køber lokal virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PJD A/S i Aarup overtaget af Eltronic A/S. Den afgående direktør vil drosle ned de næste år.

Grønnemose: Ingeniørvirksomheden Eltronic A/S har overtaget automations- og it-virksomheden PJD A/S her fra november, oplyses det i en pressemeddelelse.

Eltronic og PJD er begge stærke inden for MES-systemer, automation og digitalisering af produktionsprocesser. Kombinationen af de to virksomheder giver endnu stærkere kompetencer og standardplatforme inden for industri 4.0 i produktionsvirksomheder, fremgår det videre.

- Sammenlægningen konsoliderer vores kompetencer og produkter indenfor automation og MES-platforme betydeligt. Vi glæder os til i Eltronic-sammenhæng at videreudvikle PJDs stærke produkter og løsninger. Vores fælles fokus er at skabe de af fremtidens standardplatforme, som efterspørges inden for processtyring og digitalisering af fremstillingsprocesser i produktionsvirksomheder, siger Lars Jensen, administrerende direktør i Eltronic A/S.

PJD fusioneres ind i Eltronic og kommer til at indgå som en afdeling under navnet Eltronic PJD. Den nye afdeling skal i samspil med resten af Eltronic tilbyde flere kompetencer og dække en større del af industriens behov.

Eltronic PJD beholder sine faciliteter i Grønnemose nær Aarup og indgår i et tæt samarbejde med hovedkontoret i Hedensted.

PJDs afgående direktør Kurt Christensen har haft et ønske om at kunne drosle ned i arbejdstid og -ansvar over de næste år.

Eltronic Group har efter sammenlægningen knap 350 ingeniører og teknikere inden for udvikling og servicering af udstyr til vind-, marine- og produktionsindustrien. /EXP

Ingeniørgigant køber lokal virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce