Ingen mad i Café Tabaco


Ingen mad i Café Tabaco

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommeren byder kun på kaffe og vand

ASSENS: Rumlende mavers ejermænd kan godt opgive at lægge vejen forbi Café Tabaco i Tobaksgaarden i sommer. Der bliver nemlig ingen "dagens ret" at få, fordi forpagterparret Charlotte Agerbech og Martin Nussbaumer, har opsagt deres kontrakt uden varsel og forladt kulturhusets café.

- Vi kunne ikke få stedet til at løbe rundt. Konceptet er blevet lavet om, hver eneste gang der er kommet en ny forpagter. Og alle ved, at når man starter noget nyt, går der et par år, inden det kører, sagde Charlotte Agerbech til Fyens Stiftstidende i går.

Derfor var der fredag aften hasteindkaldt til bestyrelsesmøde, og her blev det klart, at der ingen servering bliver i caféen i det næste stykke tid.

Det fortæller Tobaksgaardens bestyrelsesformand, Ib Poulsen.

- Vi har endnu ikke aftalt, hvad der præcist skal ske, for vi havde jo ikke forventet, at der skulle skiftes forpagter lige nu og her, siger Ib Poulsen.

Men én ting er nu alligevel sikkert. Der bliver mulighed for at få en kop kaffe, en øl eller en sodavand i caféen hen over sommeren. Og det bliver nogle af Tobaksgaardens egne medarbejdere, der kommer til at stå bag baren.

Hovederne i blød

Imens vil bestyrelsen ligge hovederne i blød for at finde en løsning. For udgangspunktet ved fredagens bestyrelsesmøde var, at der stadig skal findes en ny forpagter af caféen, hvor svingdøren har gået lystigt lige siden huset åbnede i 2004. I alt har fem ledere forladt køkkenet, heraf tre siden august 2006, hvor Tobaksgaarden begyndte at leje caféen ud til forpagtere.

- Nu har vi jo ikke haft held med at forpagte, siger Ib Poulsen rent ud, men understreger, at bestyrelsen ikke har mistet håbet om at finde den rette.

- Nu vil vi finde ud af, hvilke forventninger vi har til en forpagter, for vores definition af caféen har måske været for bred. Både turister, ca- fé-, koncert- og biografgæster stiller jo krav, siger han.

Ingen mad i Café Tabaco

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce