Ingen levende hegn i den nye udstykning


Ingen levende hegn i den nye udstykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALPLAN: Intet skal stå i vejen for villaejernes udsigt til Lillebælt

ASSENS: Lokalplanforslaget for det nye boligområde øst for Mariendalsvej og nord for Assens er på vej til endelig vedtagelse. Det sker formentlig på mandagens byrådsmøde.

Men ikke helt i den udformning, det havde, da det blev sendt til offentlig høring 9. juni.

Udvalg for Teknik og Miljø har taget hensyn til de mange protester fra områdets grundejere, hvor flere var bekymrede for, om de også ville have udsigt til Lillebælt fra stuevinduerne, efter at villakvarteret er udbygget:

- Nu sender vi lokalplanen til vedtagelse i en ny og æn-dret udgave helt uden levende hegn, fortæller Søren Kappendrup (V).

I det udsendte lokalplanforslag var der ellers indtegnet et op til tre meter højt levende hegn af hvidtjørn mellem Lillebæltsvej og boligområderne syd for vejen og nord for Bastholm-, Bågø- og Græsholmvænget.

Dels skulle de være med til at give læ i det ellers ret åbne område. Dels var de valgt for at bevare en fornemmelse af landligt landskab. F.eks. skulle lignende levende hegn af tjørn være brugt i markskel og lignende. Men tanken faldt tilsyneladende ikke i beboernes smag. Der har ligefrem været underskriftsindsamlinger i kvarteret imod levende hegn.

Personligt håber Søren Kappendrup dog, at Assens Byråd, når de skal tage endelig stilling til lokalplanen, vil gå med til, at der bliver plantet et eller andet i lokalplanområdets allernordøstligste hjørne.

- Der kan det ikke tage hav-udsigt fra nogen. Og jeg mener, at noget grønt vil pynte i området, siger udvalgsformanden.

Af hensyn til grundkøbere og forsyningsselskaber er politikerne også blevet bedt om at tage stilling til, hvad de nye veje i kvarteret skal hedde.

Flere muligheder var nævnt, men udvalget foreslår byrådet, at den nye stamvej kommer til at hedde Brandsøvej.

Ingen levende hegn i den nye udstykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce