Indsats koordineret med hjemmeplejen

Rengøringsfrekvensen er blevet eller bliver sat op hos de borgere i Assens Kommune, som har behov for hjemmehjælp. Foto: Jørgen Jessen/Ritzau Scanpix

Indsats koordineret med hjemmeplejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sagsbehandlerne i Myndighed Sundhed i Assens Kommune har været i tæt dialog med kollegaerne i hjemmeplejen i arbejdet med at revisitere 1400 borgere.

Det er nemlig hjemmeplejens ansatte, der skal føre kvalitetsstandarden, hvor der nu igen tilbydes rengøring hver tredje uge - og ikke hver femte - og gulvvask, ud i livet.

- Vi samarbejder tæt med hjemmeplejen, for den kan ikke altid følge med, hvis vi sætter 20 med rengøring på på én dag. De skal nå at planlægge det om ude i hjemmeplejen. Derfor har vi hele tiden kontakt med dem, om de vil have revisiteringerne drypvis, om de vil sætte tid af til det på en dag, eller hvordan de nu gør det, fortæller Signe Plats, der er leder af Myndighed Sundhed i Assens Kommune.

Hun forklarer videre, at når sagsbehandlerne har revisiteret en sag, og der er ændringer i hjælpen, så gælder det fra dagen efter.

- Der bliver straks givet besked til planlæggeren, der vil kontakte borgeren og aftale, hvornår hjemmeplejen vil komme og gøre rent og vaske gulv. Det vil hjemmeplejen med det samme sætte i værk.

- Så de, der har fået ændringer, burde have fået gjort rent nu?

- Ja, det er kun, hvis det er inden for de seneste to uger, det er blevet lavet om, at de måske ikke har fået gjort rent endnu, men de vil have fået besked om, hvornår hjemmeplejen kommer næste gang.

- Det planlægges med det samme, men de kan jo ikke vaske gulv hos alle borgere hver mandag. De er nødt til at have det delt ud over ugen, så det passer ind i deres arbejde. Det er også et puslespil at få det til at gå op, så det passer ind i hjemmeplejens arbejdsgange og i borgerens hverdag. Det er i gang, siger Signe Plats.

Indsats koordineret med hjemmeplejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce