Indbrudstyve har stjålet sølvtøj, en ATV, en varebil og en pc på en landejendom i Vissenbjerg mellem tirsdag aften og onsdag morgen.

Hvis du ser en hvid varebil af mærket Mercedes Sprinter og med nummerpladen AZ19451, bedes du kontakte Fyns Politi på telefon 114.

Varebilen blev nemlig stjålet mellem tirsdag aften klokken 18 og onsdag morgen klokken 08, da der var indbrud på en landejendom på Lyholmvej i Vissenbjerg. Det oplyser Carsten Møllegaard fra Fyns Politi.

Indbrudstyven eller indbrudstyvene kom ind ved at opbryde vinduer og døre indtil stuehuset og laden. Der er udover varebilen stjålet en ATV af mærket Honda, en Lenovo pc samt Tretårns sølvtøj.

Natten til torsdag var der yderligere et indbrud i Vissenbjerg. Her gik det udover en villa på Nørrevænget klokken 00.29. Indbrudstyven blev dog opdaget og stak af fra stedet. Derfor er det eneste, der er meldt stjålet, en potteplante med hank.

  • Af:

    Færdiguddannet som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2016. Jeg har siden da vikarieret på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og Assens, hvor jeg blandt andet skriver om samfund, erhverv og krimi.