Ildsjæle inviterer til Magtenbølle


Ildsjæle inviterer til Magtenbølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Realdania støtter ildsjælefestival i Magtenbølle 24.-27.september

Magtenbølle: De har sagt det før - i Magtenbølle - at de vil have liv på landet. Og nu har Sulelængens Venner, der især laver musik og brunch på den gamle sulegård, Enggården, også fået overbevist Realdania om, at de mener det.

Som den eneste på Fyn og sammen med 16 andre steder i landet, har Sulelængens Venner fået støtte af fondet til at gennemføre en ildsjælefestival i dagene 24.-27. september.

Torsdag 24. september er der møde om kogræsserlaug og fælleshave i sulelængen på Magtenbøllevej 94.

Her fortæller Annita Svendsen, Naturstyrelsen Fyn, om kogræsserforeninger, og hvordan man kommer i gang.

Arrangementet byder også på gratis smørrebrød.

- Vi forestiller os, at vi kan finde interesserede par og familier - gerne børnefamilier - i lokalområdet, som vil have andele i kreaturer eller får, som vi kan sætte ud i vores skønne natur, siger Ingrid Henriksen, der er formand for Sulegårdens venner.

Lørdag 26. september er det "Magtenbølle open".

Her er mulighed for at besøge Enggaarden med sulelængen, der er loppemarked på Toften og Magtenbølle Honning og Mjød er åben for folk, der vil have en grisesnak med fortæller Else Marie Kristensen og hendes minigrise, eller lære noget om biavl.

Spillemandsmusik, gøgl, ponyridning og et familievenligt orienteringsløb er også på programmet.

Søndag 27. september klokken 15 skal der plantes æbletræer.

I anledning af 100-året for kvinders valgret plantes 15 æbletræer, alle med pigenavne, til akkompagnement af musik og lidt at spise.

Festivalen er en del af Realdanias kampagne Underværker, der blandt andet yder støtte til projekter, der styrker og udvikler bygningsarven.Samtidig markerer den, at det nu igen er muligt at søge støtte til nye projekter. (lwo)

Ildsjæle inviterer til Magtenbølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce