Ikke et spørgsmål om spidskandidat


Ikke et spørgsmål om spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I lokaldebatten lørdag 11. december beskriver og forsvarer du, Kirsten G. Thygesen, spørgsmålet om dit kandidatur som spidskandidat. Jeg har i et privat brev til dig bedt om at være med til at løse problemet i Haarby Socialdemokratiske Forening ved, at du skulle indkalde til et medlemsmøde. Og det er i dette brev, jeg noterer, at det for mig er vigtigere at have tre repræsentanter i byrådet, end at have valget af spidskandidat på plads. I en senere mail beder du om arbejdsro. Nu vil jeg gerne spørge: Giver det så megen uro i bestyrelsen bare at bede om et møde og give udtryk for politiske bekymringer? Det er jo heller ikke mig, der har henvendt mig til pressen, jeg blev ringet op. Nu har du selv ført debatten over i pressen. Helt fint, det er jo blandt andet derfor vi i Danmark har et rimeligt åbent demokrati. Mit initiativ er lidt forsinket, ja indrømmet, men jeg er ret forbavset over reaktionen. Det er lige som halvdelen af medlemmerne truer dig. Der er vist ingen, der truer. Jeg har bare bedt om et medlemsmøde, så medlemmerne kunne høre alle parter, så der kunne forsones og vi kunne få de tre vildfarne byrådsmedlemmer hjem i folden igen. På intet tidspunkt har du svaret mig, men derimod forsvaret din position som formand og spidskandidat. Dem har jeg ikke på noget tidspunkt anfægtet. Som formand må man være rede til diskussion, holdninger og modsigelser, så hvorfor farer du sådan frem?

Jeg ved ikke, hvad andre partimedlemmer mener, men jeg undrer mig da over, at der ikke er nogen beklagelse over, at de tre politikere er gået fra partiet. Du kan da heller ikke tale om, at en enig bestyrelse står bag dig, når der mangler tre underskrifter i brevet, som er stilet til mig 7. december.

Indkald nu til det møde og inviter de tre udmeldte byrådsmedlemmer. Lad os høre, hvorfor de meldte sig ud og lad os så få de mislyde fejet væk. Lad os blive klædt på, så vi kan komme i gang med de kommende opgaver omkring den nye storkommune. Socialdemokratiet skal vel profilere sig med henblik på den kommende storkommune!

Se det kunne blive meget mere spændende end denne mudderkastning, eller hvad man skal kalde det.

Ikke et spørgsmål om spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce