Ikke beviser nok til voldssag


Ikke beviser nok til voldssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Men vidne hævder, at 61-årig mand virkede truende, inden han selv røg på halen

ASSENS: Voldssagen fra fredag den 5. september, hvor en 61-årig mand fra Assens ifølge eget udsagn - som omtalt i Stiftstidende 11. september - blev overfaldet på Nørregade i Assens, kommer ikke for retten.

Grunden er manglende beviser.

Nu fortæller et af vidnerne til overfaldet, René Nielsen, dog at den 61-årige, der ikke længere vil have sit navn i spalterne, har glemt at fortælle en vigtig pointe i sagsforløbet.

Ifølge René Nielsen, der var sammen med sin kammerat, som stod anklaget for det angivelige overfald på den 61-årige, så kom den 61-årige rendende med en rive og virkede truende på dem.

Virkede truende

René Nielsen fortæller, at han sammen med sin kammerat kom kørende og vendte bilen, så den kom til at holde ved fortovet, hvor den 61-årige stod tæt ved. René Nielsen og kammeraten steg ud og kom i snak med den 61-årige.

- Han var råbende og havde en rive i hånden, og så kom han hen mod os. Han blev to gange bedt om at gå sin vej, men fortsatte frem mod os. Vi følte os truet og min kammerat tog fat i hans (den 61-åriges, red.) rive med venstre hånd om riven, fortæller René Nielsen.

Da den 61-årige gjorde modstand tog kammeraten med højre hånd rundt om ham og lagde ham hurtigt ned, forklarer René Nielsen.

I "nedlægningen" ramte den 61-årige dog en skraldespand, hvorved han fik sine blå mærker på højre baglår, forklarer René Nielsen.

Den 61-årige hævder, at der blev slået ud efter ham, og at han i faldet fik en fibersprængning.

Men han blev på intet tidspunkt slået, pointerer René Nielsen. Han mener heller ikke, at glasset i den 61-åriges briller gik i stykker, som den 61-årige har ment.

- Brillerne blev højest bøjet, fortæller René Nielsen, der betragter episoden som et slags selvforsvar.

Vidne manglede

Forklaringen om riven køber den nu anonyme 61-årige ikke, og han vil ikke længere citeres.

Men han mener ikke, at han har gået rundt med nogen rive og truet andre.

- Men så er det også løgn det, som han siger, fortæller René Nielsen, som forklarer at han har et par vidner i baghånden.

Men dem bliver der altså nu ikke brug for i retten, da anklagemyndigheden ikke mente, at den 61-årige havde nok beviser at komme med.

Ved episoden 5. september kom politiet ikke, da den 61-årige ringede efter dem. Han mener derfor, at hans eget kronvidnes forklaring ikke kom frem i lyset, hvilket i den sidste ende fik sagen til at strande.

Ikke beviser nok til voldssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce