Ideer bobler på nettet

Mere end 50.000 medlemmer er en del af Boblberg.

Ideer bobler på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På den nye platform Boblberg kan borgerne i Assens Kommune efterspørge alt lige fra læsegrupper til en makker i badminton eller en gå-ven. Målet er at forebygge ensomhed og kedsomhed.

Assens Kommune er nu aktiv på borger-til-borger portalen, Boblberg. Her kan borgerne oprette opslag i form af bobler, som inviterer til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre.

Portalen bobler allerede over med mere end 50.000 medlemmer i 22 af landets kommuner. Og flere kommer løbende til det boblende fællesskab, hvor folk kan finde sammen om at træne, strikke, lave mad eller blot at være venner.

- I Assens Kommune har vi en vision om at få flere aktive medborgere. Og her kan Boblberg være et vigtigt værktøj. Det er et forum for borgere, der har lyst til at engagere sig, og vi ved, at det er gode fællesskaber som disse, der kan være med til at styrke lokalsamfundene, påpeger formand for Social- og Sundhed i Assens Kommune, Charlotte Kjær (S).

Boblberg er gratis, tilgængelig på alle enheder, og er for alle.
Boblberg er gratis, tilgængelig på alle enheder, og er for alle.

Bobler for mental sundhed

Boblerne giver samtidig inspiration til de borgere, der har et ønske om at være frivillige. Foreninger kan nemlig også oprette bobler, hvis de mangler hænder. Boblberg skaber netop grundlag for at lade de lokale borgere "boble sammen" online.

Leder for Sundhedsfremme og Forebyggelse i Assens Kommune Helle Andersen udtaler:

- I kommunen har vi fokus på den mentale sundhed, og her er Boblberg et nyt tiltag, der skal styrke både den fysiske og mentale sundhed blandt borgerne. Boblerne er forhåbentlig kun første skridt til flere møder og oplevelser borgerne imellem og kan i sidste ende være med til at fremme livskvaliteten hos mange, siger hun. /EXP

Ideer bobler på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce