Haarby: Nogle gange imiterer virkeligheden kunstens verden.

I en af reklamerne med Polle fra Snave tager Polle fat i to københavnere, der er i gang med at stjæle et af byskiltene til Snave. Tirsdag aften var det så politiet, der kunne standse en skiltetyv.

Denne gang i form af en 18-årig ung mand fra det midtfynske område. Han blev standset i en rutinemæssig kontrol, og i den forbindelse opdagede betjentene, at der lå et byskilt fra Snave i den unge mands bil. Det skete omkring klokken 20, og Snave-skiltet vil nu blive overdraget til Assens Kommune, som kan sætte op der, hvor det blev stjålet.

Siden Polle fra Snave blev landskendt i starten af 00'erne, er der blevet stjålet rigtig mange Snave-skilte. Eksempelvis i januar, hvor Assens Kommune derfor løb tør for byskilte med 'Snave' på.

Den 18-årige unge mand blev standset i Haarby. På Snavevej, naturligvis.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.