Skallebølle: Flere henvendelser, men ikke det afgørende gennembrud.

Sådan lyder status hos Lokalpolitiet i Assens, efter den livsfarlige episode søndag, hvor en 30 kilo tung flise blev kastet ned på motorvejen. Det skete fra broen på Langesøvej. En bil med en familie i blev ramt, men heldigvis slap familien med livet i behold.

- Der er flere, som har henvendt sig, men vi har lige nu ikke fået et gennembrud i sagen. Vi skal nu have afhørt de vidner, der har henvendt sig, og så arbejder vi ud fra det, siger Carsten Møllegaard fra Lokalpolitiet i Assens.

Han fortæller, at opklaringen af sagen har høj prioritet.

- Vi har en mand på sagen. Han arbejder kun med den, for vi vil meget gerne det her til livs og have fundet gerningsmanden. Det er sgu alvorligt at smide en flise ned på motorvejen, siger Carsten Møllegaard, som ikke vil blive overrasket, hvis der var mere end en gerningsmand.

- Det er en tung flise, og den skal jo løftes hen over gelænderet, så der har sikkert været flere om det.

Politiet vil stadig gerne høre fra folk, der har set eller hørt noget i forbindelse med nedkastningen.

- Det skete lige omkring kl. 22, så nogle kan have set noget fra omkring kl. 21.30 til 22.15, som kan hjælpe os på vej, siger Carsten Møllegaard og fortæller videre, at resterne af flisen er blev samlet sammen og sendt til Kriminalteknisk Center i Fredericia.

- Vi har sendt mere end 20 kilo sten afsted, og de vil nu blive undersøgt for at se, om der er dna-spor på den, siger Carsten Møllegaard.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.

Mere om emnet

Se alle

Minister ind i sag om flisekast

2
Ikke første gang: Dreng blev indlagt med blødninger efter stenkast

Ikke første gang: Dreng blev indlagt med blødninger efter stenkast

Familie i bil ramt: 30 kilo tung flise kastet fra vejbro