Hvem er det, der er useriøs?


Hvem er det, der er useriøs?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når man de seneste dage har været vidne til, hvordan borgmester Finn Brunse reagerer på avisomtalen af den sygedagpengesag, jeg har været involveret i i kraft af min mors kontakt med Tomme-rup Kommune, må man undres over, hvordan han kan bruge ord som "useriøs", "politisk plat" og "uden for pædagogisk rækkevidde" uden selv at føle sig ramt af de selv samme gloser.

Når man den ene dag i ramme alvor kan påstå, at man aldrig har ladet embedsmænd behandle klager over egen embedsførelse for næste dag at erkende, at han har måttet bede embedsmanden om at lave en gennemgang af klagen og sende et svar ud, idet han ikke selv var i stand til at gennemskue de mere tekniske detaljer i sagen, kommer jeg netop i tanke om et ord som "useriøs".

Det kan ganske enkelt ikke passe, at de politikere, der er valgt til at skulle forvalte den lovgivning, der gælder på det kommunale område, ikke selv evner at sætte sig så meget ind i den pågældende sag og den gældende lovgivning, at politikeren selv kan gennemskue hvorvidt sagsbehandlingen har været i overensstemmelse med loven. Det er desværre et gennemgående indtryk af de politikere, der har ansvaret for administrationen i kommunen - her tænker jeg specielt på Finn Brunse - ikke har evnerne eller lysten til at sætte sig ind i det grundlag, der skulle give mulighed for at kunne udfylde det embede, man er valgt til. Dette gælder i særdeleshed, hvis man skal udfylde embedet som borgmester (som jo er en fuldtidsbeskæftigelse med god løn og ikke blot en hobby for en glad amatør) eller udvalgsformand.

Når man lukker en politisk diskussion, som det skete på seneste kommunalbestyrelsesmøde, med en udtalelse om, at en engageret politiker, som fremsætter relevante og dokumenterede kritikpunkter, skulle være "uden for pædagogisk rækkevidde", er det efter min mening useriøst.

Man må herefter spørge sig selv, om man vil anse ham for at være "en hamrende dygtig politiker". Det samme spørgsmål må man ligeledes stille den tidligere formand for Socialdemokraterne i Aarup, Anne Stine Rossander, som resten af de socialdemokratiske vælgere på Vest- og Højfyn, som måske vil komme til at skulle pege på Finn Brunse som borgmesterkandidat, hvis han skulle blive opstillet.

Hvem er det, der er useriøs?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce