Hvad, gør de ikke arbejdet to gange?

Det, der lignede en ny belægning før sommerferien, var bare end optimering af den gamle, der var så dårlig, at man frygtede, den ikke ville kunne holde på den nye asfalt. Foto: Lise Wolf

Hvad, gør de ikke arbejdet to gange?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assens: Hvad er nu den af - lagde de ikke lige ny belægning på den ene kørebane på Nørre Allé før sommerferien - og nu kradser de det op igen for at begynde forfra?

Sådan kunne det se ud, men de er ikke tilfældet, fortæller ingeniør Flemming Lund, Assens Kommune.

Det var nemlig ikke ny vejbelægning, der kom på før sommerferien. Det var den gamle der blev kradset op og smeltet og bredt ud igen.

- Det viste sig, at vejen i den ene side var af en helt anden (og dårligere red.) beskaffenhed end i den anden. Lægger vi bare ny asfalt oven på, risikerer vi, at det falder af igen, så underlaget blev bare gjort klar til et nyt slidlag, forklarer Flemming Lund og tilføjer yderligere:

- Det er det vi er ude i med de veje, der er blevet så dårlige.

Det fordyrer hele processen og giver i sidste ende færre penge til asfalt andre steder, der trænger. I dette tilfælde er det dog, ifølge Flemming Lund, Assens Forsyning, der betaler det meste, da det er reparationer efter kloakarbejdet tidligere på året.

Derfor er det også kun de strækninger, der havde kloakarbejde, der får ny belægning i denne omgang. Nørre Allés forlængelse, Nørregade, får ikke, selv om man kunne synes, den trænger lige så meget.

- Så kunne jeg pege på mange andre steder, der også skulle have, siger Flemming Lund.

Næste år står Brylle for tur, efter at fjernvarmearbejdet der er afsluttet.

Hvad, gør de ikke arbejdet to gange?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce