Hun skal træne med landsholdet

Bolden ruller virkelig for Michella Østergaard Christiansen. I denne uge går hun i fodboldskole, og mandag den 18. august skal hun til Vedbæk for at træne sammen med landsholdet.
Foto: Kim Rune

Hun skal træne med landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michella Østergaard Hansen skal som eneste Fynbo til Vedbæk den 18. august

BRYLLE: Chancen for at finte landsholdsspilleren og Juventus-stjernen Christian Poulsen rundtosset er der kun få, der får, for det er normalt forbeholdt spillere på diverse europæiske klub- og landshold. Ja og så Brylle-pigen Michella Østergaard Christiansen, som sammen med 15 andre fodboldskoleelever den 18. august skal træne sammen med landsholdet to dage før, Danmark skal møde de spanske Europamestre i Parken.

Michella Østergaard Christiansen, der fylder 11 år til september, var den eneste fynbo, som lykkens gudinde smilede til, da DBU trak lod om 16 pladser blandt alle børn, der i uge 11 og 12 - da salget åbnede - købte billet til en fodboldskole.

Michella Østergaard Christiansen glæder sig til turen til Vedbæk, hvor landsholdet holder til, selvom det ikke er det hold, der står øverst på hendes fodboldhitliste.

- Jeg ser mere OB med Thomas Helveg, fortæller Michella Christiansen, hvis hidtil største fodboldoplevelse netop har været på OB's hjemmebane, Fionia Park.

- Vi deltog i en turnering, og bagefter så vi OB spille, fortæller Michella Østergaard Christiansen, der denne uge deltager i fodboldskolen på banerne bag Bryllehallen.

Om oplevelsen på Fionia Park bliver overgået den 18. august, må tiden vise. Et er sikkert, det bliver noget helt andet end hendes værste fodboldoplevelse.

- Det var en kamp, hvor vi førte 4-1 ved pausen, men alligevel tabte 7-4, smiler Michella Østergaard Christiansen, som på fjerde år spiller fodbold i Verninge I.F. og, når sommerferien slutter, skal gå i 5. klasse på Brylle Skole.

De 16 unge fodboldspillere starter dagen i Vedbæk med at møde landsholdsspillerne. Bagefter skal de professionelle spillere herses igennem af Morten Olsen, mens Michella Østergaard Christiansen og co. fortsætter træningen på banen ved siden af landsholdet under ledelse af en af DBU's talenttrænere.

Hun skal træne med landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce