Hotel får feriebyens nøgler

Ulrich Bastrup i hotellets store sal. Efter hans overtagelse af ledelsen i 2002 var salen bag ham hele tiden tom. Men nu er bøtten vendt. Der holdes igen fest næsten hver lørdag, som i de gode gamle dage.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Hotel får feriebyens nøgler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KONCEPT: Marcussens Hotel bliver reception for 36 feriehuse på Næs

ASSENS: Marcussens Hotel er på vej ind i en ny æra. Fra 1. april næste år overtager vi for DanSommer udlejningen af den nye ferieby på Næs, oplyser hotellets administrerende direktør Ulrich Bastrup, 36 år.

Marcussens Hotel skal varetage både receptions- og viceværtsfunktionen for de 36 luksuriøse feriehuse, som er under opførelse med 180 graders panoramaudsigt over Lillebælt.

- Det kommer uden for sommermånederne til at køre som et hotelkoncept, hvor man for eksempel kan komme kørende og for en enkelt nat leje et feriehus 10 meter fra vandet, oplyser Ulrich Bastrup.

- Det åbner også mulighed for, at Marcussens Hotel fra september til maj kan booke boligerne til vores gourmet-weekender. Her har alt været optaget hver fredag-lørdag siden påsken 2003. Forleden måtte jeg således sige nej til et selskab på 150 fra et firma, fortæller Bastrup.

Siden han overtog ledelsen af hotellet i 2002, er staben af faste medarbejdere vokset fra fem til 12: - Og når vi skal stå for driften af feriecentret på Næs, skal der ansættes endnu flere, bl.a. en pedel og en oldfrue. Med den standard centret har, skal vi sikre et højt serviceniveau. Ellers bliver publikum væk.

I den forbindelse håber Ulrich Bastrup, at kommunen så hurtigt som muligt får gennemført den planlagte forskønnelse af de sydlige havnearealer. Dem skal feriebyens kommende beboere nemlig passere, når de har hentet deres nøgle på hotellet.

Til foråret skal Marcussens Hotel, der i dag er byens eneste, males udvendigt i samme gulgrønne farve som naboen Toldboden.

- Vi er allerede i fuld gang med at renovere de 33 dobbeltværelser. De males og får nye gardiner. Også hallen med receptionen skal laves om. Tæpperne bliver fjernet og udskiftes med klinker.

- Hotellet har nu et så positivt driftsresultat, at det er blevet muligt at frigøre midler til renovering, siger Ulrich Bastrup.

- Da jeg overtog ledelsen i 2002 havde det et miserabelt ry. Det er ingen hemmelighed. Belægningsprocenten var nede på 31,9. Men allerede i 2003 var den oppe på 52 procent og i år indtil nu ligger den på 74.

- Og det er meget tilfredsstillende. Normalt betragtes 58-60 procent som fint på landsbasis.

- Baggrunden for fremgangen er bl.a. brug af internettet. Her er vi koblet på hjemmesiden www.weekendopholdet.dk sammen med 20 andre hoteller og informerer om både weekendtilbud og hverdagsophold. De er målrettet det grå guld, som har tiden og pengene, siger Ulrich Bastrup.

- Desuden har vi igen fået de lokale til at holde deres fester på hotellet. Fra nul er vi nu oppe på en næsten hver lørdag. Men folk skulle lige se os an. Hotellet havde et skidt rygte. Nu er bøtten vendt. 2005 lover godt. Selskabslokalerne ovenpå er reserveret de første fire lørdage i januar.

Hotel får feriebyens nøgler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce