Hør den nye Salbrovadsang: 60 års jubilæum på skolen


Hør den nye Salbrovadsang: 60 års jubilæum på skolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny skolesang og brunsviger til alle skulle der til, da Salbrovadskolen fejrede 60 års jubilæum.

Salbrovad: En scene er der ikke brug for, når man har gymnastiksalens gulv. Det samme med spotlys, når solen står højt på himlen. Og mikrofoner - dem var der i hvert fald ikke brug for, da ikke helt 100 børn, men næsten, sang godt igennem, da Salbrovadskolens nye sang "Vi vil Salbrovad" blev fremført for første gang.

Anledningen var Salbrovadskolens 60 års jubilæum, der blev fejret fredag. Det er lærer Isabel Ravn, tidligere stjerne på Frøbjerg, som har skrevet skolens nye sang. Men det er ikke det eneste, som den sangglade underviser havde forberedt fra klaveret til sådan en festdag. Også en musikalsk rejse gennem de seneste 60 år forkælede eleverne hinanden, deres forældre, bedsteforældre og Søren Steen Andersen med. Først var 2. klasse på gulvet med "Tag med ud og fisk" fra 1962 og den halve time med sang og dans sluttede til toner fra Rasmus Seebachs "Lidt i fem" (2009), som 5. klasse opførte i en 2018 udgave.

- Jeg fik ret, det var en meget imponerede forestilling, siger Henrik Hansen, skoleleder ved Salbrovad Landsbyordning, da de sidste elever løber ud af gymnastiksalen og på weekend.

Overlevelsesfest

Men musikken var slet ikke fejring nok. For Salbrovadskolen blev nævnt, da politikerne skulle snakke skolelukninger, men fik lov at overleve under forudsætning af, at elevtallet 15. september 2019 er på mindst 100 børn i almendelen.

- Det er en sejr, at vi ikke blev lukket, siger Camilla Bebe Madsen, formand for skolebestyrelsen i Salbrovad og fortsætter:

- Vi besluttede, at hvis vi overlevede, så skulle det være et brag af en fest.

Og det løfte har skolen holdt. Om formiddagen var der brunsviger til alle skolens elever, der bagefter hørte et fordrag om, hvordan det var at gå i skole for 60 år siden. Efter 60-års musicalen var der reception, og fredag aften var 560 gamle elever fra skolen inviteret til fest i Salbrovadhallen. Blandt gæsterne havde det blandt andet været muligt at samle 22 af eleverne fra årgang 1966.

Hør den nye Salbrovadsang: 60 års jubilæum på skolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce