Hjælp, jeg skal tisse


Hjælp, jeg skal tisse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TRÆSKIBSTRÆF:Masser af besøgende og masser af øl, men få toiletter
ASSENS: - Der bliver solgt øl i massevis, men der er ikke nogen steder at komme af med vandet. Det er simpelthen for dårligt, siger Ove Dolleris fra Assens.

Han og Stiftstidendes udsendte kanter sig vej gennem folkemasserne, der denne aften er mødt frem på havnen for at se træskibene. Vi er her af en helt anden årsag:Vi skal tjekke toiletforholdene.

Ole Dolleris har på forhånd kontaktet Stiftstidende og gjort opmærksom på, at de sanitære forhold på havnen, efter hans mening, er kritisable. I aften skal han vise, præcis hvad han mener.

Vi starter ved grillbaren på midtermolen. Den har nemlig et toilet.

- Det er kun til kunderne, men hvis folk virkelig skal, så plejer vi at sige ok, fortæller Frede Byg, far til indehaveren af grillbaren. I aften hjælper han med at lange pølser over disken.

Han synes for øvrigt også, at toiletforholdene på havnen er under al kritik.

- Masser af folk kommer og spørger efter offentlige toiletter. Så må jeg henvise til banegården, men det er altså langt væk, hvis man virkelig skal. Det er simpelthen for dårligt, siger han.

Guiden Ove Dolleris bakker ham op:

- Kommunen lukrerer på, at andre stiller toiletter til rådighed, og så sparer de selv pengene.

Vi forlader grillen og ud for træskibet "Anna" spørger vi en tilfældigt forbipasserende, Kisser Christensen, hvad hun synes om toiletforholdene.

- Det er rigtig skidt, der ikke er flere toiletter. Når folk kommer her til byen, skal de have mulighed for at komme af med vandet, siger hun.

Ikke bare i dag

Dagen, vi har valgt til vores mission, er ikke en typisk dag på Assens Havn. Her er sort af mennesker på grund af træ-skibsfestivalen.

Men de tre, der er nævnt her i artiklen og en hel del andre, vi ikke har plads til at citere, er alle enige om, at toi-letforholdene er kritisable. Og ikke kun i dag. Problemet er simpelthen, at der ikke er et offentligt toilet på havnen.

Vores optælling har vist, at der er ét toilet i grillen, men kun for kunder. Så er der ét på havnen, men kun for sejlere, og endelig har busselskabet to på banegården, der aflåses klokken 22.00. Er klokken blevet for mange, må man i busken. I aften er der helt specielt opstillet en toiletvogn. Den er der ikke normalt.

- Kan du se, hvad jeg mener, siger Ove Dolleris.

Døm selv, nu skal jeg tisse.

Hjælp, jeg skal tisse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce