Her er din mulighed for at blive hørt


Her er din mulighed for at blive hørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP: Som i et Kinderæg er der hele tre ting på programmet for borgermødet onsdag aften på Lilleskov Teglværk.

Hovedvægten vil blive lagt på kommunalreformen, og mødet er borgernes mulighed for at komme til orde, før den endelige beslutning om hvilke kommuner Tommerup skal smeltes sammen med træffes i kommunalbestyrelsen.

I forhandlingsudvalget, der består af Søren Steen Andersen (V), Lone Akselsen og Finn Brunse (S) og kommunaldirektør Søren Bonde Hansen er der på nuværende tidspunkt enighed om, at Vestfynsmodellen med de tre højfynske kommuner, samt Assens, Glamsbjerg og Haarby er den rigtige.

- Der er ikke perspektiv nok i Højfyn, men åbenhed med hensyn til andre konstellationer, siger borgmester Finn Brunse, der indtil nu ikke har hørt nogen nævne muligheden for en sammenlægning med Odense.

Den lidt nedslående analyse fra KL af de seks kommuner med faldende befolkningstal, relativt lavt beskatningsgrundlag og relativt mange børn og ældre og færre i den produktive alder afskrækker ham ikke.

- Det er det samme billede på Højfyn, Nordfyn og hele Fyn. Kun i en enkelt kommune på Fyn er beskatningsgrundlaget større end landsgennemsnittet, siger han.

På mødet vil der blive gjort rede for aftalen mellem regeringen og Dansk Folkeparti, også ovennævnte nøgletalsanalyse vil blive berørt, og der vil blive lyttet til borgerne, lover Finn Brunse.

På kommunalbestyrelsesmødet 14. september beslutter kommunalbestyrelsen på baggrund af indstilling fra forhandlingsudvalget, hvilke faktorer, der skal være afgørende for, hvem Tommerup skal sammenlægges med.

Først i december træffes den endelige beslutning om sammenlægning.

På mødet vil også budgettet for 2005 blive gennemgået, og som også Kinderægget har en overraskelse, bliver overraskelsen onsdag aften afsløringen af en ny Tommerupportal.

Her er din mulighed for at blive hørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce