Her er det tilladt at bande


Her er det tilladt at bande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætsmassør Stella Dølling har åbnet klinik i Algade

HAARBY: - Det skal kunne mærkes, at man bliver behandlet. Derfor er det også tilladt at bande her, smiler Stella Dølling, som netop har åbnet klinik i Algade 18, hvor Røde Kors tidligere holdt til.

Når det ofte gør ondt hos Stella Døllings klienter, før det bliver godt, er årsagen sådan set ikke så meget, at hun trykker til.

- Når man indleder en behandling, kommer der ofte en reaktion, men det er meget forskelligt, hvordan man reagerer. Man kan få hovedpine, mens andre kaster op, og så kan det gøre ondt, fortæller Stella Dølling.

Hvor lang tid reaktionen - udrensningen - varer er individuelt, fortæller Stella Dølling, 34, der uddannede sig til lægeeksamineret fysiurgisk massageterapeut på Idrætsklinikkens Kursuscenter i Odense. Det var i 2003, at uddannelsen kom i hus.

Siden da har hun haft klinik fra sin privatadresse i Nr. Broby sideløbende med, at hun er med i et massageteam, som servicerer de ansatte på Odense Universitetshospital.

Stella Dølling praktiserer også en mere blid behandlingsform, nemlig healing, som hun lærte i det Spirituelle Hus i Bolbro ved Odense.

Åbningsreception i morgen kl. 12-15 i klinikken Algade 18 i Haarby.

Her er det tilladt at bande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce