Hemmelig busrute fra Assens

835'eren gør holdt her ved busstoppestedet ved Restaurant Vestfyen i Østergade i Assens, men det er ikke til at se. Henning Sander Andersen har derfor gentagne gange klaget til Fynbus over mangelfuld skiltning, men foreløbig uden resultat.
Foto: Søren Plovgaard

Hemmelig busrute fra Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

835'eren har kørt fra Assens i et år, men det er ikke til at se, hvor den kører fra. Borger har klaget til Fynbus

ASSENS: Den kører, men det er ikke til at se, hvor den kører fra.

For der er ingen skilte, der fortæller, hvor man skal stille sig, hvis man gerne vil med rute 835, som har Odense som endestation og Glamsbjerg, Aarup og Tommerup blandt mellemstationerne.

Det er en af byens flittigste aktører på debat-scenen, Henning Sander Andersen, svært utilfreds med.

- De, der bruger bussen jævnligt, ved godt, hvor den kører fra. Men det gør byens gæster ikke, siger Henning Sander Andersen, som efter eget udsagn selv har hjulpet mangen en turist på bussen.

Han har også ved flere lejligheder gjort Fynbus opmærksom på den manglende skiltning - første gang i august sidste år.

Goddag-mand-økseskaft

- En af medarbejderne har sagt til mig, at man jo bare kan læse den fartplan, der hænger ved stoppestederne. Der kan man se, at 835'eren kører, siger Henning Sander Andersen.

Og dét svar imponerer ham ikke.

- Det er et "goddag-mand-økseskaft-svar", siger han og uddyber:

- Hvis Fynbus' direktør står på Trafalgar Square i London og gerne vil hjem til sit hotel, så ville han også blive sur, hvis han var nødt til at nærlæse fartplanerne, siger Henning Sander Andersen.

Klage til direktøren

I sidste uge sendte han derfor en skriftlig klage til Fynbus' direktør, Lars Oksbjerre, og han har allerede fået respons.

Ikke fra direktøren selv, men fra kundecenterleder Ove Syberg, som blandt andet svarer, at nye skilte er dyre, og at de derfor først vil blive sat op i forbindelse med takstharmoniseringen og den nye zonestruktur til august i år.

Syberg vurderer også, at de fleste, turisterne inklusive, er tilfredse med at være pisket til at nærstudere køreplanerne for at konstatere, at de rent faktisk befinder sig på det korrekte stoppested.

Endelig runder han af med et håb om, at Henning Sander Andersen finder svarene tilfredsstillende.

Det gør Henning Sander nu ikke.

- Det er ikke mere end et par dage siden, jeg måtte hjælpe nogle hollandske turister, som skulle til Tommerup, siger han og skyder i samme omgang argumentet om de dyre skilte ned.

Han gør det ved at pege på, at rute 835 afløste den nedlagte rute 832 for et år siden.

- Dengang pillede man 832-skiltene ned. Man burde i stedet have klistret et 5-tal over 2-tallet, og så havde problemet været løst, siger Henning Sander Andersen, som er fast i troen på, at nogle klistermærker ikke havde drænet Fynbus' kasse for likvider.

- Men sådan har man ikke gjort, og det er dårlig service. Især over for byens gæster, siger han.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Fynbus.

Hemmelig busrute fra Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce