Helnæs byder op til dans og jazz

Både Jazz Cats og Signe Juhl er oprindeligt fra Vestjylland, men 3. november får Helnæs glæde af vestjydernes fortolkning af amerikanske jazz klassikere i forsamlingshuset på Helnæs. Arkivfoto: Yilmaz Polat.

Helnæs byder op til dans og jazz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helnæs Lokalråd og Helnæs Kultur- og Musikforening har slået pjalterne sammen for at lave en vinterfest, hvor de inviterer glade gæster til mad og jazz i november

Helnæs: Godt nok er Louis Armstrong, Nat King Cole og Billie Holiday ikke længere i blandt os, men det betyder ikke, at man ikke stadig kan nyde deres musik i godt selskab.

Derfor byder Helnæs Lokalråd og Helnæs Kultur- og Musikforening op til en svingom til nogle gamle jazz-klassikere, når de 3. november kl. 18 inviterer til noget godt at spise og så meget jazz musik, som hjertet kan begære. Det sker i forsamlingshuset på Helnæs. Arrangementet kalder de vinterfest, fordi det bliver holdt kort tid, efter vi skruer urene en time tilbage og går over til vintertid.

- Vi lavede også en vinterfest for omkring fem år siden. Det var en succes, men vi fik aldrig gentaget, fordi vi alle er frivillige, og der blev aldrig fundet tid til det, siger Marianne Therp, der er medlem af Helnæs Kultur- og Musikforening.

Marianne Therp og de andre medlemmer af de to råd valgte at gøre det, fordi de mener, at der mangler noget at samles omkring for folk på Helnæs, når sommeren er ved at gå på hæld.

- Vi har jo en sommerfest, så vi syntes, det var en god ide at prøve at stable noget på benene i vinterhalvåret også, siger Marianne Therp.

Fakta
Vinterfestivalen løber af stablen 3. november kl. 18 ved Forsamlingshuset på Helnæs og koster 250 kr.,Til prisen får man serveret Coq au vin med fritter, ost, sødt og brød og kan høre koncerten fra Jazz Cats og Signe Juhl. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Tilmeldning er senest 22. oktober på telefon 61 73 45 40 eller på hjemmesiden www.helnæskultur.dk

Jazz Cats har spillet sammen siden 2007. Blandt andet optræder de til frokostjazz, festivaler og fester.

Orkestret består af: Tage "Shorty" Pedersen, basun, Jesper Riis, trompet og flygelhorn, Brian Svendsen, vokal, klarinet, tenorsaxofon, Gert Jacobsen, klaver, vokal, Søren Pedersen, trommer/vokal og Nicolas Kock, der tidligere har spillet solo på Helnæs, kontrabas.

Signe Juhl er solist, men har lavet en del musik med forskellige bands og har blandt andet også spillet med Jazz Cats før.

De gamle stjerner fortolket af nye

Som taget lige ud af Aristocats-filmen er det lykkedes de to grupper at få bandet Jazz Cats til at optræde på Helnæs til vinterfesten. Det er heller ikke et band, der er helt ubekendt med området, hvor de skal spille i november. Et af medlemmerne i bandet har nemlig spillet på halvøen før.

- Vi har lyttet til dem nogle gange hernede, og vi synes virkelig, de er gode, så vi glæder os til at få hele bandet til vores vinterfest, siger Marianne Therp.

Men det er ikke kun Jazz Cats, der vil pryde scenen. Sangerinden Signe Juhl, der er en af landets bedste jazzsangere, gør dem selskab. Det er ikke første gang Signe Juhl og Jazz Cats synger sammen på en scene, så det er et hold, der godt ved, hvordan de sammen rammer tonen og er harmoniske.

Al musikken til showet er jazz-inspireret af gamle jazzstjerner som Billie Holiday, Louis Armstron, Nat King Cole og Duke Ellington.

Tilmelding til maden og musikken er på tlf. 61 73 54 40 eller på www.helnæskultur.dk.

Billet til hele gildet koster 250 kr., og menuen er Coq au vin med fritter, ost, sødt og brød. Drikkevarer købes separat med kontant eller mobilepay.

Helnæs byder op til dans og jazz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce