Helhedskolen er stadig ramt af sygdom

Nok er nok, mener to forældre til børn på Helhedsskolen, hvor personalegruppen har været hårdt ramt af arbejdsrelateret stress. Arkivfoto: Nanna Bundgaard Bruun

Helhedskolen er stadig ramt af sygdom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To personer er deltidssygemeldte, og to personer har sagt op på Helhedsskolen

Flemløse: Hjælp, vi har brug for hjælp. Sådan lød det fra Gitte Rindebæk Andersen, afdelingsleder på Helhedsskolen, tilbage i juni. På det tidspunkt var fire af de ni ansatte på Helhedsskolen sygemeldte med arbejdsrelateret stress, børnene mistrivedes og fik ikke den undervisning, de havde krav på. Besparelser besluttet i 2017 havde reduceret personalegruppen fra 17 til 9 ansatte, men antallet af børn på Helhedsskolen var stadig det samme, nemlig 16-17 børn.

Esben Krægpøth, vicedirektør for Velfærd og leder af Børn, Unge og Uddannelse, havde før sommerferien en god fornemmelse af, at "sygemeldingerne ville falde på plads" inden for et par måneder, men personalegruppen på Helhedsskolen er stadig plaget af stress og sygemeldinger.

Fire vikarer

I dag er to af de fuldtidssygemeldte deltidssygemeldte, og to personer har sagt op. For at fylde hullerne i vagtplanen ud blev der seks uger efter sommerferien ansat fire vikarer frem til 1. januar.Esben Krægpøth, vicedirektør for Velfærd og leder af Børn, Unge og Uddannelse, ved, at der er iværksat en masse arbejde omkring at få de sygemeldte tilbage på arbejde, men ønsker ellers ikke at kommentere på situationen, da han mener, det er en personalesag.Han har dog stadig tiltro til, at arbejdsmiljøet på Helhedsskolen igen bliver acceptabelt for medarbejderne - også selv om skolen ikke får flere midler tilført på sigt.- Det har jeg meget tiltro til, siger han.

Helhedskolen er stadig ramt af sygdom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce