Venstrepolitiker Jane Heitmann valgte at lytte til de kritiske røster fra vælgere og baglandet, da hun fjernede sin omdiskuterede valgvideo fra YouTube
Siden Jane Heitmann (V) lagde sin valgvideo, der skulle få flere unge til stemmeboksen, ud på YouTube, har den mødt massiv kritik fra forargede vælgere. Jane Heitmanns eget bagland er kommet med både positive tilkendegivelser, men også med bekymrede spørgsmål efter fyens.dk satte fokus på videoen.

- Nogen har sat spørgsmålstegn ved, om det er en video der egner sig til en valgkamp, fortæller hun til fyens.dk.

Jane Heitmann har efterfølgende valgt at fjerne videoen.

Alt kan misforstås

Hun er dog utilfreds med de artikler, fyens.dk har skrevet om videoen. Hun mener, at filmen pludselig er kommet til at handle om andet end det, den oprindeligt var tænkt til - nemlig at for få unge stemmer til valg.

- Vi lægger op til en film med humor og glimt i øjet. Alt kan misforstås, og alt kan tvistes. Men når fyens.dk skriver, at de unge i filmen ruller joints, tisser og onanerer, passer det ikke. Når den her unge mand ender med et nys til sidst, er det en overraskende slutning, forklarer Jane Heitmann.

Hun understreger, at beslutningen om at tage videoen af YouTube, ikke er baseret på kritikken fra baglandet, men at det er hendes egen beslutning.

- Jeg synes problematikken er præsenteret på en sød og sjov måde. Men jeg vil bestemt ikke støde nogen, lyder forklaringen fra Jane Heitmann.
  • Fyns Amts Avis

Mere om emnet

Se alle
Spektakulære valgvideoer fra fynske kandidater

Spektakulære valgvideoer fra fynske kandidater

Valgvideo: Forargelsen er dobbeltmoralsk

Valgvideo: Forargelsen er dobbeltmoralsk

VU: Tis og tjald taler ned til unge

VU: Tis og tjald taler ned til unge