Mere hjælp til de ældre medborgere, bedre kollektiv transport, en god folkeskole, længere åbningstider i daginstitutioner, en klar vækststrategi, bevaring af arbejdspladser, opprioritering af de grønne områder, bedre bredbånddækning og en indsats for mere turisme. Ønskerne var talrige, da Fyens Stiftstidende i december 2013 spurgte 36 personer med bopæl og/eller virke i Assens Kommune, om hvor det dengang nye byråd burde starte deres arbejde.

Vi er nu vendt tilbage til nogle af personerne, vi talte med i 2013, for at høre, hvordan de synes, byrådet og borgmesteren har løst opgaven i den valgperiode, som slutter ved midnat nytårsaften. Læs, hvad de mener, ved at klikke på billedgalleriet.

Se hvad alle 36 personer sagde i 2013, ved at klikke på filen herunder:

 • Af:

 • Bang_Lærke_Bjørn_(2015)_014

  Af:

  Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, samt på LokalAvisen Assens. Mine primære områder er uddannelse og erhverv. Jeg bor i Assens sammen med min mand, Rasmus.

 • Af:

 • Af:

 • Af:

  Færdiguddannet som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2016. Jeg har siden da vikarieret på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og Assens, hvor jeg blandt andet skriver om samfund, erhverv og krimi.