Han klarede det store spring


Han klarede det store spring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BUTIKSLIV: 24-årig er godt tilfreds med de første fire måneder som selvstændig
AARUP: Det var et stort spring uden sikkerhedsbælte ud på det dybe vand, da den 24-årige odenseaner Martin Bendtsen åbnede forretningen Aarup Data & Elektronik i den lille højfynske stationsby den 1. april.

Nu knap fire måneder efter kan han konstatere, at det går tilfredsstillende, og han har på ingen måde fortrudt springet fra lønmodtager til selvstændig.

- Det løber økonomisk rundt, men jeg kører endnu ikke i Mercedes, siger Martin Bendtsen.

Han er uddannet elektronikmekaniker fra Odense Tekniske Skole, og derefter arbejdede han i to og et halvt år for firmaet Billede & Lyd, der udlejer alle former for audiovisuelle hjælpemidler som storskærme og projektorer.

Sideløbende solgte og arbejdede han med computere, og hvad dertil hører, i sin fritid.

Da de store butikslokaler i Bredgade 2 blev ledige efter Aarup Radio & TV, slog han til og lejede sig ind med den første og foreløbig eneste forretning af sin art på egnen.

- Jeg sælger, opstiller og reparerer alle former for computere - både pc og mac - og tilbyder netværksløsninger til private og virksomheder, siger Martin Bendtsen.

Han har ikke det store varelager, men nok til at demonstrere de mange forskellige modeller for kunderne. Og det han ikke har, skaffer han hjem.

Som et appendiks driver han også en netcafé, som ikke mindst de unge i Aarup og omegn har taget godt imod.

- Det er dog alt det andet, som er hovederhvervet. Netcafeen er kun en lille del af forretningen, fastslår Martin Bendtsen.

Lange arbejdsdage

Aarup Data & Elektronik har åbent ugens fem første dage fra klokken 9.30 til 17.30 og lørdag klokken 9.30 til 14. Da han passer forretningen alene, skal han være der i hele åbningstiden, så kundebesøgene er begrænset til morgen og aften. Så det giver nogle meget lange arbejdsdage. På længere sigt har han dog planer om få noget medhjælp, hvis der er økonomisk basis for det.

Martin Bendtsen bor stadig i Odense med sin kone Charlotte Carlsen, der er køkkenassistent på Syddansk Universitet, men de leder i øjeblikket efter et hus i Aarup og omegn.

- Jeg bliver far til oktober, så vi skulle gerne have fundet en bolig inden da, tilføjer den unge forretningsmand.

Han klarede det store spring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce