Han blev snydt af skraldebilens vægt

Henning Nielsen mener ikke, man kan stole på skraldebilernes vægte, så han vejer sit affald, inden han putter det i den store spand. Og det har vist sig at være en god ide. Da han fik den første opgørelse, blev han afkrævet betaling for 97 kilo mere end hans egen vejning havde vist.Henning Nielsen, Ørsbjerg, stoler ikke på skraldebilernes vægt, så alt affald kommer på husholdningsvægten, før det kommer i spanden.
Foto: Yilmaz Polat

Han blev snydt af skraldebilens vægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ørsbjerg: Hver gang Henning Nielsen og hans kone Inger har fyldt en ny pose til skraldespanden, kommer posen en tur på vægten.

Lidt besværligt vil nogle måske synes. Men efter at have modtaget opgørelsen for det første år med vægtafhængig affaldsordning, er Henning Nielsen blevet bekræftet i, at det har været en god ide.

For uoverensstemmelsen mellem det resultat, skraldebilens og hans egen husholdningsvægt var nået til, var stor. Ved en enkelt vejning var forskellen 67,5 kilo, og på årsbasis nåede den op på 97 kilo.

Efter at have konfronteret forsyningen med sine egne tal, fik Henning Nielsen penge retur. Alligevel vil han godt advare andre.

Forsyningschef Bent Hvam Pedersen er godt bekendt med, at der af og til er problemer med vejningen, men vægtene skulle være nøjagtige, der for hælder han mest til, at der er tale om betjeningsfejl.

- Vi arbejder på højtryk for at løse problemet, siger han.

Du kan selv tjekke tallene for vejningen af dit affald på www.assensforsyning.dk. For at komme frem til tallene skal du bruge dit fakturanummer eller digital signatur.

Han blev snydt af skraldebilens vægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce