Hammerslag: 5000 kroner

Et jysk investeringsfirma har købt Hjørnet i Aborg på tvangsauktion. Pris: 5000 kroner.
Foto: Finn Eriksen

Hammerslag: 5000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jysk investeringsfirma har købt restaurant Hjørnet i Aborg

ABORG: Standen lader en del tilbage at ønske, og prisen var da også derefter, da restauranten Hjørnet i Aborg var på tvangsauktion for nylig.

- Hammeren faldt ved 5000 kroner, og det var det eneste bud, siger advokat Niels Magnussen fra Advodan i Odense. som varetog konkursboet.

Køber er det Aarhusbaserede investeringsfirma Kryger Invest, og der er mere tale om skadesbegrænsning end øje for en god investering.

- Selskabet, som drev restauranten, er gået konkurs. Så for at holde mest muligt af min pant hjemme har jeg budt på den, siger Troels Kryger, som med et pantebrev på 525.000 kroner var største panthaver.

Og det er ikke en lille perle, han har erhvervet sig.

Sidst i 2007 gik ejerne, Bettina og Richard Steenberg, i gang med at grave hele grunden op som led i en gennemgribende renovering af kloaksystemet.

Gravearbejdet blev aldrig gjort færdigt, og det har givet omfattende skader på bygningen.

Det har ikke øget værdien, og ifølge Troels Kryger er der heller ikke meget at hente indendøre.

- Alt er fjernet - selv stikkontakterne, siger investoren, som ikke er helt sikker på, hvad der skal ske med den små 90 år gamle ejendom.

- Men jeg vil formentlig renovere den og så enten leje den ud eller sætte den til salg, siger investoren, som i øvrigt måtte op med mere end 5000 kroner ved tvangsauktionen.

Ifølge advokat Niels Magnussen skulle han ydermere betale 69.000 kroner. Penge, som blandt andet skal dække omkostningerne til auktionen samt ubetalte elregninger, vandafgifter og ejendomsskatter.

Hammerslag: 5000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce