Jubilæumsfest

Stor jubilæumsfest i Haarbyhallen lørdag den 17. marts.

Haarby: Det går pænt med billetsalget til Byens Fest i Haarby lørdag den 17. marts. Det fortæller Haarby Boldklubs formand Flemming Thomsen.

- For 14 dage siden var der solgt 150 billetter, men vi regner selvfølgelig med, at vi skal være mange flere til den store fest i byen, siger Flemming Thomsen.

Boldklub og støtteforening har sat alle sejl til for at præsentere et flot og spændende festprogram, for Byens Fest er samtidig en markør af, at Haarby Boldklub i år har 100-års jubilæum. Klubben er stiftet den 6. juni 1918.

Ingen kan det helenogen kan nogetsammen kan vi alti Haarby står vi sammen

Motto for Byens Fest

I mange år var der tradition for at hold en årlig fest i Haarbyhallen i forbindelse med de traditionsrige girafløjer i efterårsferien. Men sidste år valgte man at springe festen over og i stedet samle kræfterne om en ekstra stor fest her i jubilæumsåret.

DJ-figuren Harske Hubbi har lovet at vende tilbage til barndommens land og vende plader ved pulten i løbet af aftenen.

Hit 'n' Covers spiller op

Dansemusikken leveres af bandet Hit 'n Covers, der består af erfarne fynske folk med Henrik Olsen som kapelmester. Bandet består desuden af Gitte Davidsen, vokal, Martin Damkær, trommer og kor, Lars Hermansen på bas, Jan Frost Mortensen på keyboard og kor samt den lokale vokalist Tina Lerche Jørgensen, der stammer fra Assens men nu bor i Haarby.

Tina Lerche Jørgensen har været med i bandet i tre år.

Ud over underholdning og musik serveres der også en stor jubilæumsbuffet, og prisen for hele molevitten er 300 kroner.

Det er også muligt at deltage i festen uden spisning. Så er prisen 150 kroner med adgang klokken 21.30.

Billetter kan købes hos forretningen Ham & Hende i Algade i Haarby samt online via billetportalen billetto.dk.

  • Plovgaard_Søren

    Af: