Haarby VVS er solgt til VVS Gruppen Fyn

Morten Larsen (tv), VVS Gruppen Fyn, Johannes Kæmpe og Arnt Smith fra Haarby VVS glæder sig over en god handel. Foto: Søren Plovgaard

Haarby VVS er solgt til VVS Gruppen Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Larsen fra VVS Gruppen Fyn i Nørre Broby overtager firmaet fra årsskiftet.

Haarby: For tre uger siden afhændede Arnt Smith sin elforretning Sydvestfyns-El til Stephan Andersen fra JP El & Data i Assens.

Nu har Arnt Smith også solgt sin VVS-afdeling på Strandgade i Haarby. Køberen er VVS Gruppen Fyn med hovedsæde i Allerupgyden i Nørre Broby, og overtagelsen træder i kraft fra det nye kalenderår.

65-årige Arnt Smith begyndte at drive VVS-afdeling i 1988 som en sideforretning til sit elfirma Haarby VVS, men først seks år senere oprettede han en selvstændigt VVS-virksomhed med Johannes Kæmpe som medejer og leder.

Johannes Kæmpe, der i øvrigt er gammel skolekammerat med Arnt Smith fra ungdomsdagene i Strandby, fortsætter i det nye firma med VVS Gruppen Fyn som arbejdsgiver.

- Det bliver sådan, at vi kommer til at køre videre i Haarby som hidtil, efter vi har købt Haarby VVS. Når kunderne ringer, er det stadig Johannes Kæmpe der tager telefonen, og det er også Johannes, der laver aftaler med kunderne, siger 37-årige Morten Larsen, indehaver af VVS Gruppen Fyn.

Med overtagelsen får Johannes Kæmpe mulighed for at få back up fra de øvrige medarbejdere i VVS Gruppen Fyn, og det betyder samtidig, at man fremover også kan tilbyde gas- og oliefyrservice samt blikkenslagerarbejde fra Haarby-afdelingen, hvor værksted bevares.

Tilfredse med handlen

Det midtfynske firma har gennem årene opkøbt flere lokale VVS-firmaer - senest Nr. Søby VVS & Smede for to år siden. Men Morten Larsen understreger, at det ikke er noget mål i sig selv for firmaet at blive stort. VVS Gruppen Fyn har i øjeblikket 28 ansatte.

- Det drejer sig ikke om at blive store i branchen, men vi kigger meget på, om vi passer ind dér, hvor vi køber et tidligere firma. Ved sådan en handel handler det meget om tilliden til mennesker. Vi kommer i forvejen en del til Haarby, siger Morten Larsen og tilføjer:

- Det handler om at bevare den lokale nærhed og relation til kunderne. Og det er også vigtigt, at kunderne kender den enkelte montør.

Han startede allerede sin arbejdskarriere som ni-årig som fejedreng i sin fars vogn- og beslagsmede i Nørre Broby. I 2011 overtog Morten Larsen firmaet, der nu var blevet til Nr. Broby VVS.

For Arnt Smith har det været vigtigt at sælge til en virksomhed, som han kan han se er i fremdrift.

Købsprisen er en forretningshemmelighed mellem Morten Larsen og Arnt Smith.

- Men vi er begge to tilfredse med handlen, siger de.

Haarby VVS er solgt til VVS Gruppen Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce