Håndboldklub søger nye spillere


Håndboldklub søger nye spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: Det er lige før, træningen til den nye håndboldsæson går i gang, og der er rift om spillerne på Vestfyn.

Assens Håndboldklub inviterer således på gratis prøvetræning.

- Kom og vær med i en levende håndboldklub - uanset om dit niveau er nybegynder eller rutineret - så er der plads til dig. Du er kontingentfri den første måned, frister klubben.

- Desuden er vi selvfølgelig meget behjælpelig med eventuelle klubskifter m.v., oplyser formand Morten D. Hansen i en pressemeddelelse.

Mange af Assens Håndboldklubs hold starter træning allerede torsdag den 3. august. På ungdomssiden er det piger/drenge, juniorer og ynglinge, der lægger ud.

For flere af disse hold har klubben en helt klar målsætning, nemlig kvalifikation til eliterækkerne og enkelte endda til divisionsstatus.

Derfor er der i år afsat ekstra træningstid til holdene, så de kan klare eventuelle kvalifikationskampe.

I år stilles der også store forventninger til dameholdet, der nu spiller i 3. division. Den nye divisionsstatus har resulteret i tilgang af flere stærke spillere, bl.a. Christina Jørgensen, Aarup, og Marie Aagaard, TPI Odense, og flere er på vej.

Assens Håndboldklubs bedste herrehold er rykket ned i Fynsserien, men menes at stå godt rustet med ansættelsen af Dennis Vesterskov fra GV Ejby som spillende træner og med klubbens rutinerede Kim Pedersen som assistent.

Håndboldklub søger nye spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce