ASSENS: Det er lige før, træningen til den nye håndboldsæson går i gang, og der er rift om spillerne på Vestfyn.

Assens Håndboldklub inviterer således på gratis prøvetræning.

- Kom og vær med i en levende håndboldklub - uanset om dit niveau er nybegynder eller rutineret - så er der plads til dig. Du er kontingentfri den første måned, frister klubben.

- Desuden er vi selvfølgelig meget behjælpelig med eventuelle klubskifter m.v., oplyser formand Morten D. Hansen i en pressemeddelelse.

Mange af Assens Håndboldklubs hold starter træning allerede torsdag den 3. august. På ungdomssiden er det piger/drenge, juniorer og ynglinge, der lægger ud.

For flere af disse hold har klubben en helt klar målsætning, nemlig kvalifikation til eliterækkerne og enkelte endda til divisionsstatus.

Derfor er der i år afsat ekstra træningstid til holdene, så de kan klare eventuelle kvalifikationskampe.

I år stilles der også store forventninger til dameholdet, der nu spiller i 3. division. Den nye divisionsstatus har resulteret i tilgang af flere stærke spillere, bl.a. Christina Jørgensen, Aarup, og Marie Aagaard, TPI Odense, og flere er på vej.

Assens Håndboldklubs bedste herrehold er rykket ned i Fynsserien, men menes at stå godt rustet med ansættelsen af Dennis Vesterskov fra GV Ejby som spillende træner og med klubbens rutinerede Kim Pedersen som assistent.
  • fyens.dk