Gummerup Skole flager på halv efter drab på Helnæs

På Gummerup Skole er man dybt berørt at de grusomme drab på Helnæs søndag. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Gummerup Skole flager på halv efter drab på Helnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 37-årige mand, der søndag blev dræbt på Helnæs, var far til en dreng i indskolingen på Gummerup Skole. Mandag flager skolen på halv, og der er indkaldt ekstra personale.

Gummerup: Der bliver flaget på halv stang, og ekstra personale er kaldt ind for at tage hånd om eleverne på Gummerup Skole mandag. Årsagen er, at den 37-årige mand, der søndag blev dræbt på Helnæs, var far til en dreng i indskolingen.

Skolen blev orienteret søndag af en forælder og kunne derfor både skrive ud til elevernes forældre og forberede sig på at modtage børnene mandag, fortæller skoleleder Pia Samsing Bendixen.

- Personalet tog imod børnene i klasserne og har orienteret dem. Nogle var blevet orienteret hjemme. Vi er ekstra mange voksne til stede, og PPR (pædagogisk psykologisk rådgivning, red.) står klar til at hjælpe, hvis vi ringer, fortæller skolelederen.

Derudover har skolen haft en samling, hvor man har sunget en sang og tændt lys i skolens adventskrans.

Både voksne og børn er meget berørt af sagen, og skolen vil også i den kommende tid være klar til at tage hånd om alle og i særdeleshed om den dræbtes søn.

- Vi er meget opmærksomme på, hvordan både børnene og de voksne har det, siger Pia Samsing Bendixen.

Anholdt skal i grundlovsforhør

Ud over den 37-årige mand blev en 74-årig kvinde dræbt med adskillige knivstik på en ejendom på Helnæs Byvej søndag eftermiddag.

Fyns Politi har anholdt den 74-åriges logerende, en 43-årig mand, i sagen. Helnæs var søndag spærret af, og politiet var massivt til stede på halvøen.

Den 37-årige mand var ifølge Fyns Politi angiveligt på Helnæs for at levere brænde til den ejendom, hvor de dræbte blev fundet.

Mandag klokken 13 fremstilles den 43-årige i grundlovsforhør ved Retten i Odense.

Gummerup Skole flager på halv efter drab på Helnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce