Det er med selvtillid, at spillerne i Tommerup Vandpolo kan tage hul på sæsonen.

For i weekenden blev det nemlig til mange sejre, da tre Tommerup-hold deltog i Lystrup Cup. Således blev det guld til både U/11- og U/13-holdet, mens U/15-spillerne hev bronzen hjem til sidst efter en tæt kamp.

U13-holdet vandt sine fire indledende kampe i suveræn stil, inden HTB 62 fra Hamburg blev besejret 9-4 i finalen.

De yngste spillere måtte kapere et enkelt nederlag undervejs, men i finalen viste de stor karakter og vandt 7-3.

U/15-holdet godt af med at vinde en tæt kamp om tredjepladsen med 5-3.

- Alt i alt en god opstartsweekend for Tommerup Vandpolo med to guldmedaljer og en bronzemedaljer, siger vandpololeder Karl Emil Greve, der samtidig bringer en efterlysning.

- Vi vil gerne have nogle flere U/11-spillere, der kan tænke sig at være del af et godt hold med gode kammerater og seriøse trænere. Er du fyldt otte år, kan svømme og lide at lege i med bold, så ring til mig, siger Karl Emil Greve, der kan fanges på 40 86 11 99.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.