Grundlovsmøde uden benbræk


Grundlovsmøde uden benbræk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FRØBJERG: Ingen behøver frygte at falde i tilfældige huller og brække benet, hvis de begiver sig op på festpladsen ved Frøbjerg Bavnehøj.

Gravemaskinerne havde godt nok lagt an til den kommende amfiscene, men alt er nu retableret, så der kan laves grundlovsmøde, sommerspil og koncert uden fare for publikums sikkerhed, oplyser næstformand Vagn Madsen, Frøbjerg Festspil.

Amfiscenen skulle som bekendt have stået klar til sommerens opførelse af "Annie Get Your Gun", men leveringen af træet til terrasseopbygningen blev forsinket. Nu ligger det imidlertid på savværket, lyder meldingen, og forventningen er, at det når frem til Frøbjerg inden premieren 8. august.

Selve opbygningen af det nye amfiteater begynder naturligvis ikke før, aktiviteterne på højen er ovre.

Publikum, der tidligere på året blev stillet bedre siddekomfort i udsigt allerede i år, får dog en forsmag på fremtiden, idet det er planen at grave de nye stole ned i skråningen.

Stolene er ankommet og er ved at blive nummereret.

Samtidig kan amfi-udvalget glæde sig over, at samtlige godt to millioner kroner til sceneprojektet er i hus med den seneste donation på 100.000 kroner fra Udviklingsudvalget.

Grundlovsmøde uden benbræk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce