Grundlovsfest uden spring


Grundlovsfest uden spring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FRØBJERG: Op til 160-året for grundloven ville Venstre i Aarup, der for nogle år siden overtog den traditionsrige fejring på Frøbjerg Bavnehøj, gerne have gjort lidt ekstra ud af dagen.

- Men det må vente til næste år, konstaterer formand Ole Munk Andersen, efter at han torsdag måtte slette Fjelsted-Harndrup-gymnasterne af programmet.

Festpladsen er som bekendt under forvandling til et amfiteater, og det gør at forholdene for gymnasterne ikke er optimale.

- Der er stabilgrus på den runde plads, men gymnasterne løber i bare fødder, så det vil vi ikke byde dem, siger Ole Munk Andersen, der også måtte opgive forskellige andre løsninger med tæpper og andet.

Alt andet klapper imidlertid.

Årets taler bliver professor Johannes Nørregaard Frandsen, SDU, folketingsmedlem Britta Schall Holberg har endnu engang påtaget sig rollen som konferencier, og sang og musik er lagt i hænderne på Aarup-Rørup Kirkekor, Frøbjergkoret og Fioniaband, en forsamling på 45 mennesker, der spiller både ny og gammel folkemusik.

Vejret bliver godt, fastslår Ole Munk Andersen, så der er basis for at medbringe kaffekurven, der er dog også mulighed for at købe forfriskninger på pladsen.

Arrangementet begynder klokken 14 og slutter klokken 17.

Grundlovsfest uden spring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce