Grethes kagebord vender tilbage på La Posta

Humøret er højt hos lagkagespecialisten Grethe Jensen og restauratør Giovanni Ceparano fra La Posta, og det er der ikke noget at sige til. De inviterer nemlig til stort kagebord søndag den 22. april. Foto: Søren Plovgaard

Grethes kagebord vender tilbage på La Posta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restauratør Giovanni Ceparano og Grethe Jensen serverer det helt store kagebord søndag den 22. april.

Assens: Det er snart tre år siden, at Grethe Jensen og hendes datter Anja Madsen rent bogstaveligt kyssede hinanden farvel til deres fælles projekt Café CupCake i den gamle skænkestue i Plums Gård.

Mange husker stadig de store kageborde, som caféen jævnligt diskede op med og som altid trak fuldt hus.

Selv om Grethe Jensen nu er gået på pension, har hun aldrig sluppet fornøjelsen ved at bage en god kage. Og snart får Grethe Jensen ekstra travlt i køkkenet, for Grethe Jensen står nemlig bag et stort kaffebord på Restaurant La Posta søndag den 22. april.

La Postas indehaver Giovanni Ceparano og Grethe Jensen kender blandt andet hinanden fra en tur til Italien for to år siden - en tur som Giovanni Ceparano arrangerede - og den italienskfødte vestfynbo har da heller ikke kunnet undgå at høre om Grethe Jensens gode bage- og kagekunst, mens hun i flere år regerede i Café CupCake.

- Arrangementet bliver en kopi af de kageborde, vi havde succes med i Café CupCake. Det vil sige, at gæsterne kan forvente, at der kommer 13-14 forskellige kager på bordet denne søndag i La Posta, fortæller Grethe Jensen, der i mange år arbejdede som økonoma på et plejehjem ved Randers.

Kun plads til 60

Giovanni Ceparano har en lang tradition for at invitere til specialarrangementer i La Postas restaurationslokaler, der er indrettet i det tidligere posthus på Søndre Ringvej 2. Senest var det en grønlandsk aften, hvor der var udsolgt med 70 gæster og yderligere 100 interesserede stod på venteliste.

Hvis kagebordet bliver en succes, har Grethe Jensen og Giovanni Ceparano planer om at lave et par lignende kagearrangementer i år.

Det koster 135 kroner at deltage i arrangementet, og prisen inkluderer kaffe eller te og alt det kage, man kan spise. Det er også muligt at bestille et glas portvin eller mousserende vin ved tilmeldingen, og så er den samlede pris 170 kroner.

- Vi lukker kun 60 gæster ind, og tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet, understreger Grethe Jensen og Giovanni Ceparano. Tilmelding sker på telefon 6471 3020.

Grethes kagebord vender tilbage på La Posta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce