Gravemaskine slukkede lyset


Gravemaskine slukkede lyset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VISSENBJERG: En stor del af husstandene i Vissenbjerg Kommune var uden strøm i en lille time tidligt i går eftermiddags.

Årsagen til strømafbrydelsen skal findes ved Assenbølle Erhvervspark, som er under genopførelse efter den store brand.

I forbindelse med arbejdet kom en gravemaskine i karambolage med en af Energi Fyns nedgravede højspændingsledninger. Og så gik strømmen, fortæller Frank Petersen, der er Kabel- og Linjeassistent hos Energi Fyn.

- I det øjeblik, der bliver gravet ned i kablet, sker der en kortslutning, og så slår strømmen fra, siger Frank Petersen, der beklager, at der skulle gå næsten tre kvarter, før strømmen vendte tilbage.

- Det skyldes, at man var ret længe om at rapportere ind til os, at man havde gravet kablet over. Vi var klar over, at strømmen var gået, da vi blev ringet op fra byggepladsen, men så skulle vi først have dirigeret vores montør i den retning. Og det tog lidt ekstra tid, siger Frank Petersen.

Han oplyser i øvrigt, at da bristen først var lokaliseret, så gik det hurtigt med at få strømmen reetableret.

- Når fejlen er fundet, så er det relativt let at lede strømmen uden om det ramte sted. Vi kobler så at sige det ødelagte stykke fra og sender strømmen en anden vej. Der er enkelte steder langt ude på landet, at det ikke kan lade sig gøre. men det var ikke noget problem her, fordi det er relativt tæt på Vissenbjerg, siger Frank Petersen.

Det overgravede kabel vil alligevel blive repareret hurtigst muligt.

Gravemaskine slukkede lyset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce