Grafisk virksomhed og kommunikationsbureau i nyt samarbejde

Samarbejdspartnere, fra venstre ses Bo Larsen fra Creazion, Lone Lambert Andersen og Søren Filstrup, Deslers Grafisk Hus. I baggrunden ses en lille del af produktionen ved Deslers Grafisk Hus, bla. en stor flatbed-printer. ?Bordet?, som de to piger står ved, er en stor og ret så avanceret skæremaskine. PR-foto

Grafisk virksomhed og kommunikationsbureau i nyt samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Deslers Grafisk Hus i Assens og kommunikationsbureauet Creazion fra Middelfart har indgået et tæt samarbejde for at tilbyde kunderne optimale løsninger.

Assens: Deslers Grafisk Hus i Assens og kommunikationsbureauet Creazion fra Middelfart har indgået et tæt samarbejde. Det er udviklet for at tilbyde nuværende samt kommende kunder nogle af landets mest optimale muligheder indenfor nytænkning i forhold til markedsføring og kreative løsninger.

Deslers Grafisk Hus, der i 50 år har været hjemmehørende i Assens og siden 2007 været ejet og drevet af Lone Lambert Andersen og Søren Filstrup Nielsen, er netop flyttet til nye og større lokaler på Drejervænget 8 i Erhvervspark Assens. Samtidig er maskinparken udvidet med det nyeste indenfor skilte- og storformats-produktion. Deslers Grafisk Hus fremstår nu som et af landets absolut mest moderne grafiske produktionshuse.

Den opdaterede maskinpark skal i forbindelse med samarbejdet med Creazion desuden danne grundlaget for et helt nyt fælles firma, der ser dagens lys senere på året.

Kommunikationsbureauet Creazion er hjemmehørende i Middelfart og har Bo Larsen bag roret. Creazion startede i januar 2018, så det er et ganske nyt tilbud i branchen. Ejeren Bo Larsen har mange års erfaring indenfor alle grene af reklame og markedsføring, strategi, visuel identitet samt blandt andet produktion af reklamefilm.

Bo Larsen er opvokset i Assens og startede i tidernes morgen netop ved Deslers Bogtryk og Lokalavisen Assens. Flere år senere blev Lone Lambert Andersen, Søren Filstrup Nielsen og Bo Larsen kollegaer i Fynske Distriktsblade, det nuværende Jysk Fynske Medier, så der er her nogle "cirkler" der sluttes.

Grafisk virksomhed og kommunikationsbureau i nyt samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce