Golfspillere nok til tre baner


Golfspillere nok til tre baner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STØTTE: Kunder nok til ny bane, mener konkurrenter i Glamsbjerg
BARLØSE: Planerne om at anlægge endnu en vestfynsk golfbane i Barløse får nu opbakning fra uventet kant.

Konkurrenterne fra Vestfyns Golfklub i Glamsbjerg mener, at et nyt golfanlæg ved Barløse er en fremragende idé.

- Jeg mener, at der er golfspillere nok til en golfbane mere på Vestfyn, siger Jim Staffensen, formand for Vestfyns Golfklub.

Han kan berette om fuld belægning.

- Vi kan melde alt udsolgt, og vi har omkring 50 personer på venteliste for tiden, lyder det fra Jim Staffensen.

Glad for støtten

Niels Haustrup, hovedmanden bag Barløse-projektet, værdsætter støtten, men er omvendt ikke overrasket over den positive attitude.

- Der er masser af nye golfspillere på vej. Jeg har en liste på 200 personer, der gerne vil i gang med at spille golf. De kan bare ikke, fordi der er ventelister overalt. Så vi bliver kolleger frem for konkurrenter, siger Niels Haustrup.

Han tror ligefrem, at Vestfyns Golfklub vil værdsætte, hvis den ny bane kan være med til at løse det pladsproblem, der eksisterer i dag,

Pay & Play del af succes

Et centralt element i golfsportens fremtidige succes på Vestfyn er den nystartede Pay and Play-bane ved Glamsbjerg. Det er alle enige om.

- Pay and Play-banen er ikke en konkurrent men et supplement til vores klub. Der bliver udklækket masser af nye spillere, der ellers måske aldrig var begyndt, vurderer Jim Staffensen, Vestfyns Golfklub.

Niels Haustrup mener også, at pay and play-banen er en vigtig leverandør af spillere til en eventuel golfbane i Barløse.

- Det samlede antal golfspillere stiger på grund af pay and play-banen, og det er også derfor, at jeg tror at der er medlemmer nok til alle, siger han.

Mangler stadig investor

Selv om der er spillere nok i området, afhænger en eventuel golfbane i Barløse stadig af, at der bliver fundet en investor.

Som vi skrev i avisen i går, vil Fyns Amt nemlig ikke tillade, at der bliver bygget feriehuse i forbindelse med banen. Det var ellers tanken, at indtægterne herfra skulle være med til at finansiere banen.

Golfspillere nok til tre baner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce