God kamp trods nederlag


God kamp trods nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold

Serie 2, herrer

Haarby - Middelfart 0-2 (0-1)

- Vi spiller en rigtig rigtig god kamp i dag. Måske endda vores bedste hele året. Det var rart at se, at pilen på det spillemæssige plan fortsatte med at pege opad, fortalte en tilfreds Haarby-træner John Emil Johansen trods nederlaget til oprykkerne fra Middelfart.

Middelfart kunne med en sejr eller blot uafgjort definitivt sikre sig oprykning til næste års Serie 1. Haarby havde dog ikke tænkt sig at forære point væk på sæsonens sidste kampdag og spillede kampen igennem helt lige op med topholdet. Trods den lige kamp var det Middelfart, der allerede efter 11 minutter opsøgte et topholds held og fik puttet bolden i kassen. En stilling der holdt halvlegen ud.

Fra anden halvlegs start fortsatte det lige spil, men i et kvarter midt i halvlegen overtog Haarby totalt styringen og sad på alt. Presset på Middelfarts mål burde mindst have udløst et straffespark, men dommeren stod fejlplaceret og så ikke den ugerningen.

Til det sidste pressede Haarby på for det udlignende mål, men i stedet var det Middelfart, der slog kontra og scorede sæsonens sidste mål på Haarby Stadion.

God kamp trods nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce