Fodbold: Det bliver en mundfuld af de helt store, som spillerne i Glamsbjerg IF skal tykke sig igennem påskelørdag.

For til lørdagskampen bliver det nemlig spillere fra OB's Superliga-trup, der står på den anden banehalvdel på Glamsbjerg Stadion.

Og der kan blive nok at se til for Glamsbjerg-spillerne, for meldingen fra OB er, at det er et stærkt hold, som møder op i Glamsbjerg. Påsken er nemlig lig med landskampspause i Superligaen, så derfor vil profilerne være klar til kampen - forudsat at de ikke er på tur med diverse landshold.

Kampen er en forsinket fødselsdagsgave fra OB til Glamsbjerg IF. I 2014 fyldte foreningen 100 år, og det er det jubilæum, der bliver markeret med opvisningskampen.

Når sidste fløjt har lydt, vil der være rig mulighed for at komme tæt på OB-spillerne, der vil være parate til at skrive autografer og lade sig fotografere med de fremmødte.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.