Glamsbjergskolen leder også efter en ny skoleleder, som gerne må passe ind i den strategi, der allerede er, men også kommer med egne input.

Glamsbjerg: - Vi er sikker på, der er en god person derude, som skal være leder for vores skole efter sommerferien.

Sådan lyder det fra Ole Dupont Kofod, formand Glamsbjergskolens bestyrelse, på spørgsmålet, hvordan skolen ser frem til, at jobopslaget til en ny skoleleder på Glamsbjergskolen snart bliver offentliggjort.

For, som formanden udtrykker det, man håber, der vil komme mange ansøgninger til stillingen.

- Vi har en god skole, som har været igennem en proces sidste år, hvor vi har gennemarbejdet vores værdigrundlag. Vi har sammenfattet det i sloganet "Sammen om at lære", hvilket skal forstås på den måde, at det er en fælles indsats mellem lærere, elever og forældre, for at vores børn lærer noget. Alle er vigtige i den treklang, siger Ole Dupont Kofod.

Skal ej revolutionere

Den nye skoleleder skal afløse Lars Kofoed, der i slutningen af 2016 sagde ja til en stilling som leder for Skole og Dagtilbud i Assens Kommune.

- Lars var en nærværende og lyttende leder, siger formanden og fortæller, at en ny leder gerne må fortsætte i samme spor.

- Vi har gennemarbejdet vores værdier - faglighed, fællesskab, trivsel og respekt. Derfor skal det være en, der kan se sig selv i de værdier og kan se, at Glamsbjergskolen er et sted, hvor der er en stolthed om at være lærer og nysgerrig på at lave en god skole.

- Det er ikke en, der skal revolutionere, men det er en, der skal sige, at det arbejde, der er i gang, er godt. Personen skal selvfølgelig også kunne spille ind med sit eget, siger han.

  • Jensen_Claus_Bøge_(2015)_013

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyens Stiftstidende i Assens, hvor jeg skriver om stort og småt i hele kommunen. Samtidig har jeg fokus på det digitale på redaktionen. Tidligere har jeg arbejdet hos Ekstra Bladet og Metroxpress.

Mere om emnet

Se alle
Skolebestyrelse ser positivt på ny leder: - Vi får et godt team

Skolebestyrelse ser positivt på ny leder: - Vi får et godt team

Skole har fundet sin nye leder: Hentes fra lukket skole

Skole har fundet sin nye leder: Hentes fra lukket skole

Ny struktur: Skolebestyrelser ser spændt på ny fælles leder

Ny struktur: Skolebestyrelser ser spændt på ny fælles leder