Så lykkedes det: Glamsbjerg Hotel er solgt

Glamsbjerg Hotel kan føre sin historie tilbage til 1884. Hotellet har nu fundet en ny ejer, så der også bliver hoteldrift i byen fremover. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Så lykkedes det: Glamsbjerg Hotel er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotellet har været til salg i et halvt år. Ny ejer fortsætter med hoteldrift.

Glamsbjerg Hotel er solgt.

Det oplyser Knud Hansen fra aktieselskabet Glamsbjerg Hotel A/S, der ejer hotellet. Knud Hansen er juridisk ansvarlig i Glamsbjerg Hotel A/S.

I et opslag på Facebook tirsdag aften skrev Knud Hansen:

"Hvilken lykke for vores lille by, hotellet solgt. Nu kommer der liv i bygningen igen, når forårsblomsterne om lidt kommer frem i flor. Tænk hvad det betyder for at kunne fastholde et fornuftig billede midt i vores by. Det her er godt både for Glamsbjerg og en stor del af det øvrige Vestfyn".

Hvem er hotellet solgt til, Knud Hansen?

- I må væbne jer med tålmodighed. Så vidt jeg ved, giver køberen sig først til kende for omverdenen i løbet af torsdag, siger Knud Hansen, der bekræfter at den nye ejer vil føre den markante ejendom midt i Glamsbjerg videre som hotel.

Det var Foreningen Glamsbjerg, der sammen med en række lokale borgere for en del år siden tog initiativ til at erhverve Glamsbjerg Hotel efter nogle lidt turbulente år. Glamsbjerg Hotel var i mange år kommunalt ejet.

Hotellet rummer 16 værelser, restaurant og bar samt selskabslokaler og konferencefaciliteter op til 200 mennesker.

Glamsbjerg Hotel var udbudt til salg hos ejendomsmæglerfirmaet Colliers for en mindstepris på 2,5 millioner kroner.

I efteråret 2016 overtog brødreparret Danny og Johnny Christensen forpagtningen af Glamsbjerg Hotel, men parret forlod hotellet igen blot 10 måneder senere, selv om Johnny og Danny Christensen ved overtagelsen luftede store ambitioner og planer for byhotellet i Søndergade 3.

Så lykkedes det: Glamsbjerg Hotel er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce