Giv en skærv til nye toiletter

Det er de her toiletforhold, som bestyrelsen i Tommerup drømmer om at erstatte med nogle mere indbydende. Foto: Tommerup Forsamlingshus

Giv en skærv til nye toiletter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggetilladelsen er i hus, men der mangler 400.000, før Tommerup Forsamlingshus kan bygge nye toiletter

Tommerup: Tommerup Forsamlingshus har længe haft et ønske om at udskifte de over 50 år gamle toiletter med nye og mere tidssvarende. De nuværende er slidte, kolde og meget grimme, og lofterne er ved at falde ned, skriver kasserer Marlene Staunfeldt i en pressemeddelelse.

Ønsket er en ny toiletbygning med pusleplade til de små og handicaptoilet foruden to toiletter. Bestyrelsen har gennem de seneste par år arbejdet med at få det praktiske på plads og indhente ønsker fra brugerne.

Det er også lykkedes at spare 70.000 kroner op, men der stadig et godt stykke vej op til de 400.000, som håndværkernes tilbud løber op i.

Indsamling

Derfor sætter forsamlingshuset nu gang i en indsamling i lokalsamfundet. I den kommende uge vil der blive delt flyers ud med information om, hvordan man kan støtte.

Hele beløbet skal være i hus, før byggeriet kan sættes i gang. Derfor håber bestyrelsen at få et beløb ind via indsamlingen, der er stort nok til, at den kan gå videre med ansøgninger til fonde. Ønsket er at kunne tage første spadestik næste forår.

Vil man høre mere om projektet, kan man komme til åbent hus i forsamlingshuset på Kirkevej 6 i Tommerup torsdag 28. februar. Døren er åben mellem klokken 18 og 20 og bestyrelsen er vært ved en forfriskning.

Vil du i sidde lunt og godt på ny toiletter, når du er til fest i forsamlingshuset, kan du være med til at fremskynde projektet ved at indbetale et beløb på Mobilepay på nummeret 48020 - og jo, det er rigtig nok, der er kun fem cifre i nummeret. Man kan også indbetale sin støtte på konto 6880-1086346

Firmaer eller privatpersoner, der måtte ønske at støtte med et større beløb, kan kontakte kassereren på tlf. 28 76 27 85.

Giv en skærv til nye toiletter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce