Gitte vil lære kvinder at elske deres runde former

Gitte Raasig er klar i stolen til at hjælpe dig med dine udfordringer. Du kan også møde hende på Sundhvedforum i Arena Assens 8. november. Foto: Lise Wolf

Gitte vil lære kvinder at elske deres runde former

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved en kombination af coaching og mindfulness kan man vænne sig af med gamle tankemønstre, komme mangel på selvværd til livs og lære at elske sin krop

Koelbjerg: Gitte Raasig har prøvet det selv: at være på den ene slankekur efter den anden uden at det for alvor battede. At se sig selv i spejlet og ikke bryde sig om, hvad hun så. Og det manglende selvværd der kan følge med.

Men hun er kommet ud på den anden side. Hun har accepteret, at hun ser ud, som hun nu engang gør, og har lært at holde af sit spejlbillede. Og hun er parat til at hjælpe andre samme vej.

Hun er uddannet pædagog og havde et godt job i dagplejen i Kolding Kommune. Men det er droppet nu til fordel for en etårig uddannelse som mindfulness master coach. Det vil sige, at hun er både coach og mindfulness-instruktør og desuden uddannet til at kombinere de to dele. Med undervisning i iværsætteri oveni håber hun, at den nye uddannelse også kan blive hendes levevej.

 

 

 

 

Også Skype-behandling

Hun er allerede i gang. I et lille værelse i villaen  på Koelbjergvej 97 tager hun imod klienter, hvis de da ikke vælger at blive behandlet via en skypeforbindelse. Det er nemlig lige så godt, og nogle er mere trygge ved det, end ved at skulle side over for hende og åbne sig, siger hun.

Gitte Raasig har selv været igennem forløb, der svarer til det, hun nu tilbyder at guide andre igennem.

- Det har givet mig mere ro på, og jeg har fundet ud af, hvad jeg vil, og mine kærlighedsrelationer er blevet dybere, fordi jeg hviler mere i mig selv, fortæller hun.

Gitte Raasig tilbyder både individuelle forløb og gruppeforløb.

- I gruppeforløbene kommer man ikke lige så dybt som i de individuelle forløb. Men deltagerne spejler sig i hinanden og ser, at de ikke er de eneste, der har det på den måde, forklarer hun.

På Gitte Raasigs hjemmeside  www.tidenerdin.dk, kan du læse mere om, hvad hun kan tilbyde. Du kan også følge hende på facebook/ tiden er din - og i øvrigt møde hende på Sundhedsforum i Arena Assens 8. november, hvor hun vil have en stand og kan fortælle meget mere om kombinationen af mindfulness og coaching. Du kan også kontakte hende på telefon. Åbningstiderne tilpasses klienterne.

Gitte vil lære kvinder at elske deres runde former

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce