Gitte og Annette spiller bolden op: Kom og spil i Onsdagsklubben

Gitte Andersen (t.v.) og Annette Frydenlund mødte hinanden for år tilbage, da de begge arbejdede på Danfos i Køng. Men de har holdt kontakten ved lige og spiller tit, når de er sammen. Foto: Lise Wolf

Gitte og Annette spiller bolden op: Kom og spil i Onsdagsklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdagsklubben er et nyt initiativ på Linien 2 i Haarby. Her opfordres alle spilleglade til at mødes til et par hyggelige timer hver 14. dag.

Haarby: Kom og spil med os, hinanden eller de andre. Sådan lyder opfordringen til alle spilleglade fra veninderne Gitte Andersen, 57, Haarby, og Annette Frydenlund, 42, Gummerup.

De er selv glade for at spille, spiller tit når de er sammen, og nu har de fået ideen til Onsdagsklubben.

Den går kort og godt ud på, at folk mødes, spiller, snakker og hygger sig.

Det kan for eksempel være til det terningespil, de har taget med, hvor der er bogstaver på terningerne og det gælder om på tid at danne så mange ord, man kan af de bogstaver, man har slået ud.

- Jeg kan godt lide spil, hvor alle kan være med, det er sjovt, når voksne og børn spiller sammen. Man kan for eksempel godt være flere til et firemandsspil, hvis man spiller to og to sammen, siger Gitte Andersen, der også kan lide at bruge hovedet når hun spiller.

Annette Frydenlund er glad for tomandsspil som for eksempel Backgammon. Andre er måske glade for noget helt tredje. Derfor opfordres deltagerne til at tage egne spil med til spilleaftenerne, men de to initiativtagere vil også sørge for, at der altid er noget at spille.

Også ok bare at snakke

Selv om spil skal være omdrejningspunktet, så Gitte Andersen og Annette Frydenlund vægt på det sociale aspekt: at det lige så meget handler om at mødes med andre under ganske uformelle former. Uden tilmelding og uden kontingent og uden spilletvang.

- Vi griner for lidt. Sidder for meget ved computeren. Vi skal ud at mødes, spille snakke og have det sjovt, siger Gitte Andersen

- Ja det er rigtig tit man sidder foran fjernsynet om aftenen uden at man får noget ud af det, supplerer Annette Frydenlund.

Planen er, at der spilles og hygges alle onsdage i de lige uger undtagen i skoleferier. De første terninger kastes klokken 19 og de sidste klokken 21.30. Mødestedet er Kulturlinien, Linien 2 i Haarby, og alle er velkomne. Børn under 12 år dog i følge med voksne. Tag selv kaffe med eller køb en kop på stedet. Er du på Facebook så tjek gruppen Onsdagsklubben Kulturlinien.

Gitte og Annette spiller bolden op: Kom og spil i Onsdagsklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce