Giraf-Gitte vil lave gastronomi


Giraf-Gitte vil lave gastronomi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HAARBY/JORDLØSE:Gitte Danielsen, kendt som indehaver af Giraffen, værtshuset der blev landskendt med Polle-reklamerne, søger nu nye udfordringer.

Det er Jordløse Forsamlingshus, der nu kan se frem til at nyde godt af Giraf-Gittes evner, som strækker sig langt videre end til at knappe pilsnere op.

- Jeg er jo uddannet kok, og her på Giraffen har jeg ikke rigtig haft mulighed for at udfolde mig gastronomisk, så derfor glæder jeg mig til den nye udfordring, fortæller hun.

Suppe, steg og is

Med Giraf-Gittes ankomst er der varslet nye tider for menukortet i Jordløse Forsamlingshus.

- Nogle kunder vil selvfølgelig have den sædvanlige menu med suppe, steg og is, og det skal der også være plads til. Men jeg vil tilbyde mere moderne gastronomiske oplevelser til de kunder, der ønsker det.

Så fremtiden kan altså komme til at hedde noget på fransk for Jordløse Forsamlingshus. Men det er ikke kun på madfronten, at der kommer til at ske ændringer.

- Vi skal have banket nogle arrangementer op, så folk ikke skal køre til Odense eller Århus, hver gang de vil have det lidt sjovt. Jeg vil forsøge at stable nogle fester med live musik på benene, fortæller Giraf-Gitte.

Der bliver tale om alt fra blues til rock'n'roll lover hun.

Nu kunne man måske frygte, at Gitte Danielsen ikke længere vil lange håndbajere over disken på Giraffen, men det er der nu ingen grund til.

- Nej, jeg vil stadig være at finde på Giraffen, selv om det nok ikke bliver helt så tit som før i tiden, forsikrer hun.

Og Polle, han er tilsyneladende mere til håndbajere end til fornem gastronomi, der skal udtales på fransk. I hvert fald bliver han på Giraffen indtil videre.

Giraf-Gitte vil lave gastronomi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce