Gensyn: Her er Sommerpigerne fra 2011 og 2012 i dag

Sommerpigen Linette Lindhardt: - Jeg er nu uddannet skuespiller af Det Danske Filmskuespillerakademi. Det blev til 4,5 år i København, hvor jeg nåede at have to boliger. I december 2015, stod jeg så uden tag over hovedet, og savnet var blevet stort til Fyn, min familie og venner. Jeg havde en samtale med Kim Bodnia i indre by kort tid før, som hjalp mig til at træffe min beslutning. Hvis man som skuespiller ikke har sit fundament i orden, og de mennesker ved sin side, som giver en den støtte og opbakning, som man har brug for, så mister man sig selv. Da ens krop og sjæl er det vigtigste redskab, som skuespiller, så jeg mig nødsaget til, at vende hjem til Odense, hvor jeg har boet indtil nu. Planen var, at jeg ville bo her midlertidigt, indtil jeg fandt en bolig i København igen, da mulighederne bare ér større derover. Dog fik jeg det alt for godt på Fyn, fik job ved Jysk Fynske Medier i kundeservice. Det er en fantastisk arbejdsplads. Jeg startede til boksning sidste år, som er noget af det mest terapeutiske, jeg har prøvet. Det er så vildt og givende, og alle de frustrationer man måske går og samler på engang imellem, kommer ud i de slag, du slår. Jeg har også fundet mig en dejlig kæreste, som jeg har været sammen med i ét år til januar. Da jeg før det har været single i syv år, så var det noget af en omvæltning, men det går heldigvis over al forventning, og jeg kunne ikke være foruden ham. Han er min bedste ven, og støtte, samt den kærligste og omsorgsfulde kæreste. Min drøm er stadig, at blive en anerkendt skuespiller, men det er en hård kamp og der er rift om rollerne i filmbranchen. Jeg har medvirket i en del spillefilm, som statist eller små roller, men intet stort, som har givet mig et gennembrud... endnu. Drømmene er store og jeg håber på det bedste i fremtiden. Foto 2011: Torben Mougaard Foto 2017: Privatfoto

Gensyn: Her er Sommerpigerne fra 2011 og 2012 i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For seks år siden havde vi for første gang Sommerpiger i Lokalavisen Assens. Få et gensyn med pigerne og læs om, hvad de laver i dag.

Sommerpiger i Lokalavisen Assens blev en stor succes, da vi første gang lavede konkurrencen i 2011. Så stor, at vi gentog den i 2012. Men hvad blev der egentlig af pigerne? Hvad laver de nu, og hvad er deres planer for fremtiden? Det kan du læse i galleriet her - og du kan også se, hvordan de ser ud her 5-6 år senere.

Gensyn: Her er Sommerpigerne fra 2011 og 2012 i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce