Gang i nyt galleri


Gang i nyt galleri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: Det kan uden overdrivelse slås fast, at der er gang i byens nyeste kunstgalleri, der netop er åbnet i det lille byhus Adelgade 4 ved kirken.

Her rykkede alenepige og kundeservicemedarbejder hos TDC, Ulla Storm, ind 1. marts, og i sidste uge hang der pludselig et flag uden for døren.

Det markerer, at der er åbent. Man træder direkte ind i galleriet fra gaden. Det udgøres nemlig af den smalle gang, der forbinder hoveddøren med bagdøren til den lille gård, hvor Ulla Storm maler sine billeder, når vejret er til det.

I alt er der otte kvadratmeter gulvareal. Galleriet er forbeholdt hendes egne billeder, som altså så at sige produceres på stedet.

Maler til klassisk musik

- Der bliver ikke set meget tv. Til gengæld hører jeg altid klassisk musik, når jeg maler.

Ulla Storm er autodidakt, men oplever i øjeblikket en stor interesse for sine rustikke billeder.

- Faktisk skal jeg male hele tiden for at følge med efterspørgslen. Det har jeg heldigvis ikke det ringeste imod.

Foruden nu også hjemme i sin egen gang udstiller hun fast på galleriet Kunstgården i Skovby og i skiftende kunstforeninger. I denne uge hos Middelfart Kommune og snart hos Metal, København.

Ulla Storms malerier koster fra 500 kroner for de mindste og stopper ved 3500-4000 kroner. Et enkelt - stort -løber dog op i 5000 kroner.

- Som autodidakt er det naturligt, at jeg holder prisen under de akademiuddannede maleres niveau, mener hun.

- Selv om jeg sælger pænt, er det her altså ikke noget, man bliver rig af. Men så er der tilfredsheden ved at lave noget, som andre kan lide og vil eje, tilføjer hun.

Karakteristisk for Ulla Storms billeder er, at de altid har indlagt groft, hjemmelavet papir:

- Jeg samler små stumper papir sammen og opløser dem sammen med bl.a. halm og kørvel. Det sker i et stort kogekar ude i gården.

Gang i nyt galleri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce