Gang i byggerierne


Gang i byggerierne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LEJEBOLIGER: De første af 37 lejeboliger er klar til februar. Snart udsolgt af byggegrunde St.
TOMMERUP: Der er gang i byggeaktiviteterne i Tommerup Kommune. Ikke mindst i Tommerup St., hvor Janne Schmidt Eriksen, HD Ejendomme, har sat gang i byggeriet af 37 lejeboliger på Teglværkshøjen.

Første etape på fem-seks boliger forventes at stå klar til udlejning 1. februar. Herefter tager håndværkerne fat på næste etape.

Alle boliger opføres i halvandet plan, således, at de får direkte udgang til en lille have. De opføres i røde mursten med sorte tagsten.

Der er tale om relativt store boliger fordelt på femværelses på 116 kvadratmeter og fireværelses på 90 kvadratmeter.

Relativt høj husleje

Huslejen kommer til at ligge på henholdsvis 6200 og 5500 kroner om måneden plus forbrug.

En relativt høj leje for en lejebolig, kan man synes.

- Dem, vi lejer ud til, har ikke lyst til at købe, eller har ikke en afklaret situation, er måske lige flyttet til området, siger Heine Delbing, HD ejendomme, der har erfaring med hundredvis af lejeboliger.

- Man kan selvfølgelig finde en billig og brugt bolig, men de fleste, vi henvender os til, er glade for adgangen til noget nyt og lækkert, siger han.

At der er efterspørgsel på lejeboliger i Tommerup Kommune, kan Anders Duus, formand for Tommerup Andelsboligforening, der har de fleste nuværende lejeboliger i Tommerup Kommune, bekræfte. Han fortæller, at foreningen aldrig har ledige lejligheder.

Boligforeningen har dog kun få lejligheder, der nærmer sig dem på Teglhøjen i størrelse, og priserne er på et noget lavere niveau, 1600-1700 kroner for de ældste, billigste og mest efterspurgte og godt 4000 for de dyreste, i begge tilfælde plus forbrug.

Tæt på udsolgt

De øvrige grunde på Teglværkshøjen er parcelhusgrunde, og her melder ejeren, Niels Pedersen, Tommerup Ejendomstrading, at tre fjerdedele af grundene er solgt, og Tommerup Kommune melder, at de første byggetilladelser også er givet.

På Kildebjerggård er i øjeblikket fire huse under opførelse, og kommunen har nu kun en enkelt grund til salg her og dermed stort set udsolgt i stationsbyen. Derfor har man ifølge planlægningschef Ejlif Bertelsen også opfordret ejeren af jorden i forlængelse af Teglbakken til at henvende sig med henblik jordkøb og ny udstykning der. Råstofudvindingen, som man ellers har ventet på, skulle være tilendebragt.

På Kamgårdsvej i Tommerup er halvdelen af den nye udstykning på 9-10 grunde solgt, derudover er der endnu et par ledige grunde i en ældre udstyking.

På Sydmarksvej i Verninge er der stadig fire ledige grunde. Her finder man kommunens billigste til 100 kroner pr. kvadratmeter.

Gang i byggerierne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce